uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ZİRVEDE PAŞA FARKI

ZİRVEDE PAŞA FARKI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



09.01.2023 12:48 | Son Güncellenme: 09.01.2023 13:39
A+
A-
  • 2022-2023 Sezonu SAL C-Grubu’nda başarılı bir grafik çizen ve 13 haftalık ilk yarıyı yenilgisiz zirvede tamamlayan Paşa, ligin ikinci etabına da zaferle başladı.
  • Lider gittiği Bursa deplasmanından tarihi farkla lider dönen Kırmızı Şimşekler, zirvede 6 puanlık avantaj yakaladı.

Mustafakemalpaşaspor Belediye, Bursa Süper Amatör Lig C-Grubu’nda sezonun ikinci yarısını farklı galibiyetle açtı.

Lig yarışını yakından ilgilendiren maçta Bursa Merinos’a konuk olan Paşa, 7-0’la sezonun en farklı skoruna imza atarak zirvedeki namağlup liderliğini pekiştirdi. Kırmızı Şimşekler’in başarılı oyuncularından Mustafa Sevim attığı 3 golle yıldızlaştı.

Bursa Süper Amatör Lig’de (SAL) 14’üncü hafta karşılaşmaları, 8 Ocak Pazar günü oynandı.

Üç haftalık aranın ardından Bölgesel Amatör Lig’e yükselme heyecanın tekrar başladığı SAL C-Grubu’nda yenilgisiz lider olan Mustafakemalpaşaspor Belediye, Bursa Merinos Spor ile deplasmanda karşılaştı.

MUSTAFA YILDIZLAŞTI, PAŞA TARİHİ FARKA İMZA ATTI


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Sezonun ilk yarısında 4-0 yendiği rakibiyle bu kez Merinos Stadı’nda üç puan mücadelesine çıkan kırmızı lacivertli takım, maçın ilk yarısını Mustafa Sevim ve Semih Ergül’ün 2’şer golüyle 4-0 önde kapattı. Rahat bir oyun ortaya koyan Paşa, ikinci yarıda da Mustafa Sevim, Cihat Kahraman ve Ozan Serhat Sami’nin golleriyle skoru 7-0’a taşıyarak, Bursa Merinos’u bozguna uğrattı.  

Maçta hat-trick yapan Mustafa Sevim bu sezon 9, Semih Ergül ise 12 gole ulaştı.

PUAN FARKI 6’YA ÇIKTI

90 dakika sonunda tarihi bir farka imza atan Kırmızı Şimşekler, galibiyet serisini 7 maça çıkardığı haftada zirvedeki puanını ise 37’ye yükseltti. Paşa, en yakın takipçisi İnegöl Kurtuluş’un yenildiği haftada puan farkını 6 yaptı.

TARAFSIZ SAHADA SEYİRCİSİZ OYNAYACAK

Mustafakemalpaşaspor Belediye, 15’inci haftada Orhangazi Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Paşa bu maçı, 11’inci haftada 2-1 galip ayrıldığı NK Lojistik Gençler Gücü müsabakasında çıkan olayların ardından verilen ceza nedeniyle  tarafsız bir sahada seyircisiz olarak oynayacak.

İNEGÖL, PAŞA’YA ÇALIŞTI

C- Grubu’nda 14’üncü hafta da aynı gün ve saatte 5 maç daha oynandı.

31 puanla 2’nci sırada bulunan NK Lojistik Gençler Gücü’nün haftayı bay geçtiği grupta aynı puanlı bir başka İnegöl temsilcisi Kurtuluş Spor ise Çotanak deplasmanında 3-2 mağlup oldu.

Yavuz Selim’in Demirtaş’a 2-1, Çağlayan’ın ise Yenişehir Belediye’ye 1-0 yenildiği haftada Orhangazi Gençler ile Fatihgücü 1-1 berabere kaldı. Bademli 2021 ise Keles Gençlik’i 2-0 mağlup etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.