uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3679
EURO
35,1021
ALTIN
2.325,03
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ZİRVEDE TEK BAŞINA

ZİRVEDE TEK BAŞINA
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.10.2022 17:26 | Son Güncellenme: 17.10.2022 13:30
A+
A-

Bursa Süper Amatör Küme C-Grubu’nda lider bulunan Mustafakemalpaşaspor Belediye, Keles Gençlik’i de 5-0’lık net bir skorla geçerek 5’te 5 yaptı. Bu sonuçla puanını 15 yapan kırmızı-lacivertli takım, yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Bursa Süper Amatör Küme 5. hafta mücadelesinde Mustafakemalpaşaspor Belediye, Keles Gençlik’i Mustafakemalpaşa Stadı’nda konuk etti.

16 Ekim saat 15.00’da oynanan mücadele öncesi Bartın Amasra’daki maden ocağında hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşu yapıldı.

PAŞA, ŞANS TANIMADI

Sezona müthiş bir başlangıç yaparak oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanan Kırmızı Şimşekler, zayıf rakibi Keles Gençlik’e de şans tanımadı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

İlk yarıyı Semih’in 2 golüyle 2-0 önde kapatan kırmızı-lacivertli takım, ikinci yarının ilk dakikalarında Mahmut’un golüyle skoru 3-0’taşıdı. 73. dakikada Semih’in pasıyla topla buluşan Metehan plase bir vuruşla tabelayı 4-0’a getirdi. Maçın son dakikalarında Harun’un golüyle Paşa skoru 5-0 yaptı.

Paşa, 90 dakikayı bu skorla galip tamamlayarak puanını 15’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Kalesinde bu haftaya kadar gol görmeyerek başarılı bir istatistik yakalayan Mustafakemalpaşaspor Belediye, bu maçla birlikte rakip filelere de 15 gol atma becerisi gösterdi.

Play-off gruplarına lider çıkmanın hesaplarını yapan Kırmızı Şimşekler, 6. hafta da Yenişehir Belediye deplasmanında puan arayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.