uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

14 EYLÜL’DEN ÇEVRE PROJESİ

14 EYLÜL’DEN ÇEVRE PROJESİ


11.06.2021 13:33 | Son Güncellenme: 04.03.2022 13:35
A+
A-

Mustafakemalpaşa 14 Eylül Okulu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında sergiledikleri projelerle; su, geri dönüşüm ve yenilenebilir enerji kaynaklarına dikkat çekti.

TEMA Vakfı Yüzbaşı Sabribey Mahalle Sorumlusu, Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlkokul Öğretmeni ve proje kurucusu Ezel Tuna ve minik öğrenciler, Dünya Çevre Günü kutlamaları çerçevesinde hazırladıkları eTwinning projelerini sergiledi.

14 Eylül İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Ezel Tuna öncülüğünde minik öğrenciler tarafından hazırlanan; ‘Water Valountuer On Duty’, ‘Stem’le Kültür Sanat-Culture and Art With Stem’,

Evvel Zaman İçinde STEAM / Once Upon A Time STEAM, ‘Symphony Of Cultures’ e-Twinning projeleri, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinliği standında sergilendi.

TASARIMLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Projeler kapsamında gerçekleştirilen damlama sulama ve yağmur hasadı tasarımları, kompost doğal gübre yapımı, yenilenebilir enerji kaynakları STEM ve geri dönüşüm Minik TEMA ile ilgili çalışmalar büyük ilgi gördü.

Etkinliğe katılan Belediye Başkan Yardımcıları Ercan Leblebici, Ersin Ekici, Erol Pektez ve Kadir Gökçe ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Halk Eğitim Müdürü Zafer Göllü ve TEMA Vakfı Sorumlusu Rasim Balaban’a uygulanan projeler hakkında bilgiler verilerek, atık yağlardan yapılan sabunlar hediye edildi.

Katılımcılar, proje çalışmalarından dolayı 14 Eylül İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Ezel Tuna’yı tebrik etti.

Stant ziyaretçilerine proje broşürlerinin dağıtıldığı etkinlikte, çevre ile ilgili tasarımlar katılımcılar ve özellikle de çocuklar tarafından büyük beğeni kazandı.

STEM Elçisi ve TEMA Vakfı Yüzbaşı Sabribey Mahalle Sorumlusu Ezel Tuna; “Sağlıklı bir çevrede sağlıklı bir yaşamı paylaşmak adına herkesi çevreye karşı duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.