uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘2023 SEÇİMLERİNDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ’

‘2023 SEÇİMLERİNDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



17.08.2022 07:35 | Son Güncellenme: 16.08.2022 16:20
A+
A-

Hallaçoğlu, AK Parti’nin 21. kuruluş yıldönümünde konuştu.

AK Parti Mustafakemalpaşa Başkanı Murat Hallaçoğlu, partinin kuruluşunun 21. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıl dönümünde parti kurucuları ve AK noktalardaki partililere gönderdiği mektupları ulaştıran Hallaçoğlu; “21 yılın tecrübesi, 21 yaşın enerjisi ile hayalleri var eden, sadece ülkemize değil, tüm coğrafyalara umut olan hareketimiz, güçlü lideri, liyakatli kadroları ve gönüllerini ortaya koyan milyonlarca destekçisi ile şüphesiz 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır” dedi.

AK Parti Mustafakemalpaşa Başkanı Murat Hallaçoğlu,  partinin 21. kuruluş yıl dönümünde yaptığı basın açıklamasında; “Bugün, yeni Türkiye’nin mimarı olan Ak Partimizin kuruluş yıl dönümü. 21 yıl önce Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletle omuz omuza yola çıkan bu kutlu hareket ilk günkü aşk ile soluksuz, kesintisiz ve büyüyerek tarih yazmaya devam ediyor. 21 yılın tecrübesi, 21 yaşın enerjisi ile hayalleri var eden, sadece ülkemize değil, tüm coğrafyalara umut olan hareketimiz, güçlü lideri, liyakatli kadroları ve gönüllerini ortaya koyan milyonlarca destekçisi ile şüphesiz 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır” dedi. 

‘DAHA MÜREFFEH BİR YAŞAM HEDEFİNDEN GERİ DURMADIK’


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Hallaçoğlu şöyle konuştu; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bursa’mızda ve Mustafakemalpaşa’mızda da tüm halkımızla ‘Yüz yüze, gönül gönüle’ olmaktan asla geri durmamıştır.  Ülkemizi, Bursa’mızı ve Mustafakemalpaşa’mızı daha müreffeh bir hale getirmek, refah seviyesini ve yaşam kalitesini artırmak 21 yıldır olduğu gibi, bugün de AK Partimizin en büyük önceliğidir. Sonuç olarak 21 yıldır hedefimiz, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak AK Parti çatısı altında bu güzel vatana, bu aziz millete hizmet etmektir.  AK Davamıza kuruluşundan bugüne emeği geçmiş ve ahirete irtihal etmiş büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle AK Partimizin kuruluşunu tekrardan tebrik ediyorum.  Bu dava için hep birlikte ilk günkü aşkla, canla başla, durmak yok yola devam.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.