uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

AİHL’DEN CİHANGİR GENÇLİK PROJESİ

AİHL’DEN CİHANGİR GENÇLİK PROJESİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



04.03.2022 09:00 | Son Güncellenme: 03.03.2022 15:37
A+
A-

Mustafakemalpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Akran Rehberliğine bağlı projelendirilen ‘Cihangir Gençlik Projesi’ etkinlikleri sürüyor.

Bursa Valiliği onaylı proje için bir araya gelen paydaşlar, kitap okuma etkinliklerinden akademik ve mesleki faaliyetlere kadar birçok program yürütüyor.

‘DURUŞU OLAN GENÇLİK’

Akran Rehberliği Projesi kapsamında, Cihangir Gençlik grupları, öğretmen ve veliler sosyal faaliyetlerle bir araya geldi.

Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticileri yaptıkları faaliyet ile ilgili paylaşımda şu sözlere yer verdi; “Okulumuzda  uyguladığımız Bursa Valiliği onaylı Akran Rehberliğine bağlı ‘Cihangir Gençlik Projesi’ yürütülmektedir. Cihangir ismiyle arzumuz; gönülleri fethedecek, zulme karşı savaşacak, gücünü ve direncini imanından alacak, tavırlı, duruşlu bir gençlik. Bu amaçla öğrencilerimizle kitap okumaktan doğa yürüyüşüne akademik ve Meslekî birçok faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Cihangir Gençlik gruplarımız, öğretmen ve velilerimizden oluşan toplam 70 kişilik grubumuz 20 Şubat Pazar günü güzel bir faaliyetle bir araya geldi. Medine Camii’nde sabah namazı ile başlayan programımız, Muradiyesarnıç Mahallesi’nde 8 km’lik patikalar, şelaleler, henüz erimemiş muhteşem kar manzaralarından oluşan doğa yürüyüşü ile devam etti. Yürüyüş esnasında keyifli oyunlar oynandı, ilahiler ve marşlar söylendi. Unutulmaz anların yaşandığı programımız kahvaltı ile sona erdi.”


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.