AK Parti Mustafakemalpaşa Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün 61. yılı dolayısıyla Mücadele Gazetesi’ne kutlama ziyaretinde bulundu.
Ziyarete, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Akgöz, AK Parti yöneticileri ve gençlik kolları üyeleri de katıldı. AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu’nun selamlarını ileten heyet, Mücadele Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömürlü Aydın ile sohbet etti.
10 Ocak ziyaretinde konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Akgöz, yerel basının önemine dikkat çekti.
Mustafakemalpaşa’da yerel basın ile uyumlu şekilde çalışmaya gayret ettiklerini kaydeden Akgöz; “ Basın temsilcileri, toplumun bilgilenmesi ve haber alması noktasında önemli bir görevi üstleniyor.
Bu anlamda medyanın ortaya koyduğu emek ve çaba çok önemli. AK Parti olarak bu anlamda basının yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm gazetecilerimize huzur ve güven içinde çalışacakları nice yıllar diliyoruz” diye konuştu.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Akgöz, teşkilatın Mustafakemalpaşa’daki çalışmaları hakkında bilgi verirken, şehre değer katan yatırımlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Mücadele Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömürlü Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetine teşekkür etti.