uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

AMATÖR KULÜPLERE TAM DESTEK

AMATÖR KULÜPLERE TAM DESTEK
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



23.03.2022 09:15 | Son Güncellenme: 23.03.2022 14:57
A+
A-

Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Samet Karanfil, yeni yönetimi ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Kanar ve Emniyet Müdürü Rıza Dinç’i makamında ziyaret eden Amatör Kulüpler Birliği üyeleri, yeni dönemdeki hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar ziyarette, amatör kulüpleri desteklemeye devam edeceklerini söylerken, Kulüpler Birliği Başkanı Samet Karanfil ise Mustafakemalpaşa futbolunda köklü değişimler için ilk adımın atıldığını kaydetti.       

Mustafakemalpaşa’da sporun çıtasını yükseltmek amacıyla her alanda önemli projelere imza atan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, amatör spor kulüplerini de desteklemeye devam ediyor.

Başkan Kanar’ın girişimleriyle yeniden ayağa kaldırılan Mustafakemalpaşa Amatör Spor Kulüpler Birliği, geçtiğimiz haftalarda yeni başkanını seçti.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Olağanüstü kongre sonrası Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığına seçilen Yalıntaş Gençlik Spor Kulübü Başkanı Samet Karanfil, yeni yönetimiyle birlikte Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa’da sporun gelişimi için uzun istişarelerde bulunan Başkan Mehmet Kanar ve Samet Karanfil, ana temanın alt yapı için yapılacak değişimler olabileceğini konuştu.

‘KÖKLÜ DEĞİŞİMLER OLMASI GEREKİYOR’

Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Samet Karanfil; “Destek veren herkese teşekkür ederim. Amatör futbol, ülke futbolunun geleceği için çok önemli. Biz bu düşünce çerçevesinde en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Genç ve dinamik bir ekip oluşturduk, yapılması gereken çok iş var, bizde de bunları yapacak enerji ve güç var. Buradan şunu belirtmek istiyorum, bu işin içinde olanlar kişisel egolarını bir kenara bıraksın ve futbola hizmet için fikir yürütsün, bize destek olacak herkese kapımız açık olacak. Mustafakemalpaşa futbolunda köklü bir değişim olması gerekiyor ve bunun için ilk adımın atıldığını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ise Samet Karanfil ve yönetimini tebrik ederken; “İstişarelerimizi yaptık. Kısıtlı imkânlarına rağmen sporun tabana yayılmasında önemli bir görev üstlenen amatör futbol kulüplerini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.