uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

AMATÖRDE ZORLU DÖNEMEÇ

AMATÖRDE ZORLU DÖNEMEÇ


23.11.2023 11:22
A+
A-
  • Bursa 1. Amatör Küme’de mücadele eden Mustafakemalpaşa temsilcileri, hafta sonu kendi evlerinde zorlu maçlar oynayacak. Zirveyi yakın ilgilendiren maçta lider Akar Spor, 3 puan gerisindeki Arabayatağı’nı konuk edecek, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Mustafakemalpaşa 2014 ise Yunus Emre Arda Spor’u ağırlayacak.

Bursa 1. Amatör Küme de 8. Hafta maçları, 26 Kasım tarihinde oynanacak.

8 takımlı 5. Grup’ta yenilgisiz lider Akar Spor, en yakın takipçilerinden Arabayatağı Spor’u konuk edecek. 18 puanla zirvede bulunan sarı-lacivertli ekip, 6’da 6 yaparak yoluna devam ederken grupta en çok gol atan takım konumunda bulunuyor. 6 maçta rakip fileleri 20 kez havalandıran Mustafakemalpaşa temsilcisi, kalesinde ise 7 gol gördü.

ZİRVEYE AMBARGO

Akar Spor, 26 Kasım Pazar günü saat 15.00’da Fevzi Dede Sahası’nda oynanacak zorlu maçta Arabayatağı engelini de geçerek zirvede yalnız kalmak istiyor. 15 puanla 3. sırada yer alan Arabayatağı ise 6 maçta 5 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. 3 golle grubun en az gol yiyen takımı olan mazi-beyazlı takım, rakip ağlara 12 gol gönderdi.

PUAN AVI

Aynı gün ve saatte M. Vahap Çeki Tesisleri’nde oynanacak bir diğer mücadelede ise Mustafakemalpaşa 2014, grupta 15 puanla 2. sırada bulunan Yunus Emre Arda Spor’u misafir edecek. Haftaya puansız son sırada giren kırmızı-lacivertli takım, kritik maça mutlak puan hedefiyle çıkacak.   5. Grup’ta 18 haftalık periyodu ilk iki sırada tamamlayan takımlar Süper Amatör Küme’ye yükselmek için play-off şansı yakalayacak, son sıradaki iki takım ise bir alt lige düşecek.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.