uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5866
EURO
34,8084
ALTIN
2.509,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BAL’A KATILIM KARARI

BAL’A KATILIM KARARI


24.05.2021 14:24 | Son Güncellenme: 13.12.2021 14:25
A+
A-

TFF’nin bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) katılıp katılmama kararını belirli kıstaslar koyarak kulüplere bırakmasının ardından harekete geçen Mustafakemalpaşa Spor Belediye, 2020-2021 Sezonu BAL müsabakalarında yer alma kararı aldı.

TFF Sağlık Kurulu, Kovid-19 nedeniyle 9 Nisan 2021 tarihinde şartların elverişli olmamasından dolayı lig organizasyonunun yeni riskler taşıdığı konusunda görüş birliğine vararak ligin Mayıs ayının son haftasına kadar oynatılmaması kararı almıştı.

Kulüp Başkanı Ercan Leblebici, müsabakaların gruplandırılması ve fikstür çekiminin yapıldığı lig için katılım ücretinin yatırıldığını söyledi.

Leblebici yaptığı açıklamada; ”BAL için katılım ücretini yatırdık fakat ligin statüsü ve maçların nerede yapılacağı belli değil. Lig’den düşme bu sene olmayacak, ayrıca 3. lige çıkma ile ilgili alınacak kararlar önümüzdeki hafta TFF tarafından kulüplere iletilecek. Şampiyonluk için hazırız ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İleriki günlerde taraftarımızı sevindirecek flaş bir transfer yapacağız. Belediye Başkanımız Mehmet Kanar, takımımızın şampiyon olması ve yıllar sonra tekrardan 3. Lige çıkması için her türlü fedakârlığı sağlıyor” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.