uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

BALONLAR ‘OTİZMDE FARKINDALIK’ İÇİN HAVALANDI

BALONLAR ‘OTİZMDE FARKINDALIK’ İÇİN HAVALANDI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



01.04.2023 12:47
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında, deprem bölgesindeki otizmli bireylere dikkat çekmek amacıyla gökyüzüne yüzlerce balon bırakıldı. 

Deprem bölgesi Hatay’daki görevinin ardından dönüş yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, mavi, kırmızı ve siyah renkli balonların görsel bir şölen oluşturduğu programda; “Gökyüzüne gönderdiğimiz her bir balon deprem bölgemize bereket olsun” ifadelerini kullandı.

Mustafakemalpaşa’da 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kutlamalarında, umudun rengi kırmızı, otizmin rengi mavi ve deprem bölgesindeki çocuklar için siyah balonlar gökyüzüne salındı.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Ekici, Murat Uzgur Engelsiz Yaşam Merkezi, Saliha Halil Kanar Otizm Birimi ve Mustafakemalpaşa Otizm Derneği öğrencileri ve aileleri, Mustafakemalpaşa semalarına uçan siyah balonları uzun uzun izledi.

Görüntülere kayıtsız kalamayan Mustafakemalpaşa halkı ise gökyüzünü cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

TÜM ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ’

Engelsiz şehir yaratmaya amacıyla engelleri ortadan kaldıran projeleri hayata geçiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 2 Nisan tarihinin Dünya Otizm Farkındalık Günü olarak kabul edildiğini hatırlatarak; “Evlatlarımızın bu gününü hep beraber meydanda gökyüzüne balon salarak kutladık. Mavi otizm farkındalık rengi, kırmızı umudun rengi, siyah ise maalesef deprem bölgesindeki otizmli çocuklarımızı ifade ediyor. Burada hep birlikte gökyüzüne saldık. Çocuklarımızın eksikliği yok fazlalığı var. Biz onlarla hep beraberiz. Hep birlikte derneğimizi kurduk ve ilçemizin de farkında olacağı daha büyük projelere, ilçemizdeki otistik çocuklarımızın neler yapacağını gösterecek projelere yelken açıyoruz. Yakın zamanda BEBKA iş birliği ve belediyemiz katkıları ile bu projeleri Mustafakemalpaşa halkımızın hizmetine sunacağız. Çocuklarımız bizler için kıymetli. Yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm engelli bireylerin yanındayız. Böylece Mustafakemalpaşa’da engellilerin tüm zorlukları aşması için Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.