uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
39,2169
EURO
45,2700
ALTIN
4.345,98
BIST
9.311,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C

BELEDİYE PERSONELİNE MORAL

BELEDİYE PERSONELİNE MORAL



Kervan Mobilya
12.05.2021 17:08 | Son Güncellenme: 26.11.2021 17:09
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 17 günlük tam kapanma sürecinde üstün bir çalışma ortaya koyan temizlik ve destek hizmetleri personeline destek verdi.

Belediye Başkanı Kanar, sokak ve caddelerin temizliğinden çöplerin aktarımına, dezenfekte çalışmalarından pazar yerlerinin hijyenine kadar Mustafakemalpaşa’daki temizlik hizmetlerini eksiksiz sürdüren Temizlik İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Adnan Menderes Meydanı’nda, ‘belediyenin gizli kahramanları’ olarak nitelediği çalışanlarla bir araya gelerek çeşitli hediyeler veren Başkan Kanar, personelin pandemi sürecinde üstün bir gayret gösterdiğini belirterek; “31 Mart sabahından tam kapanma sürecine kadar gecesini gündüzüne katarak sağlığımız için çalışan Temizlik İşleri ve Destek Hizmetleri personelimize teşekkür ediyorum. Onlar belediyemizin gizli kahramanları. Krizi fırsata çevirerek şehrimizi her yönüyle güzelleştiriyoruz. Tam kapanma sürecinden sonra çiçek gibi bir Mustafakemalpaşa göreceksiniz. Her birine ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.