uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3865
EURO
35,0621
ALTIN
2.326,80
BIST
9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN MİRASINA SAHİP ÇIKIYORUZ’

‘ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN MİRASINA SAHİP ÇIKIYORUZ’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



18.03.2023 12:53
A+
A-

Mustafakemalpaşa AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Türk milletinin kahramanlığının en önemli simgelerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünün kutlandığını hatırlatan Hallaçoğlu; “Bu zafer, milletimizin tarihe altın harflerle yazılmış bir sayfasıdır ve Türk tarihindeki en büyük askeri zaferlerden biridir” dedi.

‘BU ZAFERE LAYIK OLMALIYIZ’

Murat Hallaçoğlu mesajında; “Çanakkale Zaferi, Türk milletinin özgürlüğü ve bağımsızlığı için verdiği mücadelenin en önemli dönüm noktalarından biridir. Milletimiz, imkansız gibi görünen bir zaferi kazanmak için azimle, inançla ve fedakarlıkla mücadele etmiş ve sonunda tarih sahnesinde unutulmaz bir zafer kazanmıştır. Bugün, o karanlık günleri hatırlayarak, atalarımızın bizlere bıraktığı bu mirasa sahip çıkmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Bu zafer, sadece Türk milletinin değil, tüm insanlık için bir başarı öyküsüdür. Çanakkale’de gösterilen fedakarlık, insanlığın kardeşliği ve barışı için de bir örnektir. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümünde, tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Bu zaferi kazanmamızda büyük rol oynayan kahraman Türk askerlerimizi, komutanlarımızı ve sivil halkımızı da saygıyla anıyoruz. Bugün, Türk milletinin birlik, beraberlik ve kardeşliği için her zaman mücadele etmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Bu zafer, bize ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için ne kadar büyük bedeller ödendiğini göstermektedir. Bu nedenle, hepimiz geleceğimize sahip çıkarak, bu zaferin mirasına layık olacak şekilde çalışmalıyız. Çanakkale zaferine giden yolda Şehitler Diyarı Mustafakemalpaşa’mızda da kahramanlıklarıyla düşmana geçit vermeyen Palalı Süleyman, Mamık Hüseyin, Onbaşı Rahime, Yastı Kelle, Kadir Çavuş, Nacar Ökkeş, Borazan Mehmet, Alibekiroğlu Ahmet ve daha birçok kahramanımızı da rahmetle anıyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.