uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3639
EURO
34,9576
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ÇEYREK FİNAL AŞKINA

ÇEYREK FİNAL AŞKINA
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



20.12.2021 10:38
A+
A-

Mustafakemalpaşa Yeşilova Köyler Ligi’nde takımların çeyrek finale yükselme mücadelesi sürüyor.

Her hafta sonu gollü maçlara sahne olan turnuva, Cumartesi ve Pazar günü C ve D gruplarında 6 karşılaşmaya ev sahipliği yaptı.

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların bir üst tura çıkacağı turnuvadaki maçlar nefes kesti.

4 grupta 24 takımın kupa mücadelesi verdiği Yeşilova Köyler Ligi Cumhuriyet Kupası’nda C ve D gruplarında 4. hafta maçları tamamlandı.

GÜLLÜCE AVANTAJ YAKALDI


Weltew Home Mustafakemalpaşa

D-Grubu’nda haftanın açılış maçında ev sahibi Yeşilova-B-Güllüce’yi misafir etti.

Oynadığı üç maçta 4 puan toplayan ve grupta 4. sırada bulunan Güllüce ile ilk galibiyetini Çördük karşısında alan Yeşilova-B arasındaki maçta kıran kırana mücadeleler yaşandı.

Gruptan çıkmak isteyen Güllüce, Yeşilova-B takımını 90 dakika sonunda 3-1 yenerek, rahat bir nefes aldı. Bu sonuçla puanının 7’ye yükselten Güllüce, bir üst tur için büyük bir avantaj yakaladı.

TEPECİK KARAOĞLAN’I ATEŞE ATTI

D-Grubu’nda haftanın zorlu maçında Karaoğlan ile Tepecik karşılaştı.

Galip takımın çeyrek finali garantileyeceği maçta gülen taraf, grup lideri Tepecik oldu. Çeyrek finale çıkma hesapları yapan bir puan gerisindeki Karaoğlan’ı 3-1’lik skorla geçen Tepecik, rakibine bir üst tura yükselme yolunda büyük darbe vururken, grup maçlarının bitimine bir hafta kala çeyrek finale adını yazdırdı. Tepecik’in puanını 10 yükselttiği grupta Karaoğlan 6 puanda kaldı.

ÇÖRDÜK SON MAÇA BIRAKTI

Gruptan çıkma umutlarını sürdürmek isteyen iki takımdan Çördük ise son sıradaki Derecik engelini yine aynı skorla 3-1 geçti. Bu sonuçla puanını 6’ya çıkaran Çördük, bir üst tur için iddiasını son maça taşıdı.

KOSOVA RAHAT GEÇTİ

Turnuvada 19 Aralık Pazar günü C-Grubu’nda ise 3 maç oynandı.

Grupta 4. haftanın açılış maçında Yumurcaklı ile Kosova karşı karşıya geldi. 6 puanla 3. sırada yer alan Kosova, henüz puanla tanışamayan Yumurcaklı engelini rahat geçti. Rakibini 5-0 yenen Kosova, puanını 9’a yükselterek çeyrek final iddiasını sürdürdü.

KOŞUBOĞAZI GARANTİLEDİ

Bugüne kadar oynadığı 3 maçı da kazanan grup lideri Koşuboğazı ise Dallıca karşısında sürprize izin vermedi. Dallıca’yı 3-0 mağlup eden Koşuboğazı, 4’te 4 yaparak puanını 12’ye yükseltti ve grup maçlarının tamamlanmasına bir hafta kala çeyrek final oynamayı garantiledi.

ORMANKADI İDDİASINI SÜRDÜRDÜ

Üst sıraları yakından ilgilendiren haftanın son mücadelesinde ise Ormankadı ile İlyasçılar karşılaştı. Rakibini 3-0 yenerek puanını 9 yapan Ormankadı, üst tur şansını son maça taşıdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.