uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

DEV TESİSTE AÇILIŞA DOĞRU

27.02.2023 10:31 | Son Güncellenme: 02.04.2023 00:40
A+
A-
GENÇLİK MERKEZİ SOSYAL YAŞAM VE SPOR TESİSLERİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mustafakemalpaşa’ya kazandıracağı Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri, açılış için gün sayıyor.

Çalışmaların son aşamaya geldiği tesislerin, Mart ayı içerisinde hizmete alınması planlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dev tesisin 7/24 hizmet verecek bir mekân olacağını söyledi.

DEV TESİSİN KADERİ DEĞİŞTİ

Mustafakemalpaşa’da temeli 1991 yılında atılan ancak hiç kullanılmadan kaderine terk edilen yüzme havuzunun bulunduğu alanı sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerin merkezi haline getirecek dev projede, çalışmalar sona geldi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa girişindeki Etibank’ın karşısında bulunan yaklaşık 37 dönümlük alanı şehre kazandırmak için devreye giren Büyükşehir Belediyesi, içinde yüzme havuzu, tenis kortları, spor salonları, sahalar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, konferans ve sergi salonları ile belediye hizmet birimlerinin bulunacağı dev kompleks için Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile işbirliğine gitmişti.

İŞLEMLER SON AŞAMADA

Kültür Merkezi, ek hizmet binası, spor salonu ve açık spor tesisleri olmak üzere dört aşamada yürütülen çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Kültür merkezinde tüm çatı ve cephe kaplama imalatları, iç mekânlarda salonların tribün ve duvar kaplama imalatları, ısıtma-soğutma, havalandırma kanal ve boru işleri, yangın tesisatları, elektrik kablo çekim işleri tamamlandı.

Ek hizmet binasında işlemler son aşamaya gelirken, spor salonu, basketbol ve voleybol sahaları da hazırlandı.

Otopark ve çevre düzenlemesi çalışmaları bitmek üzere olan tesislerin, Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

7/24 HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bünyesinde eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarını barındıran tesisin tam bir yaşam merkezi olacağını söyledi.

Mustafakemalpaşa halkına 7/24 hizmet edecek bir mekân hazırlandığını dile getiren Başkan Aktaş, büyük şehirlerde bile az rastlanır tesislerden bir tanesinin Mustafakemalpaşa’da hayat bulduğunu dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.