uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3713
EURO
35,0024
ALTIN
2.325,92
BIST
9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

DİL EĞİTİMİNE ‘DYNED’ DESTEĞİ

DİL EĞİTİMİNE ‘DYNED’ DESTEĞİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.02.2021 14:58 | Son Güncellenme: 20.09.2021 15:00
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da İngilizce öğretmenleri için DynEd Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Dünya’daki ilk ve en etkin çoklu ortam dil eğitimi programlarının başında gelen DynEd bilgisayar destekli eğitimin Mustafakemalpaşa’da yaygınlaştırılması için çalışmalarını sürdüren Milli Eğitim Müdürlüğü, temel eğitim 1. ve 2. kademe ile ortaöğretim kurumlarında görev yapan İngilizce öğretmenlerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Mustafakemalpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’ndaki toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Şube Müdürü Mehmet Sabri Tekin, DynEd Koordinatörü Bigen İyisoy ve öğretmenler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe açılışta yaptığı konuşmada, DynEd bilgisayar destekli dinamik ve hareketli İngilizce öğretim programının önemini vurgulayarak; “Öğrencilerimizin bu programı aktif bir şekilde kullanmalarını sağlayabilirsek, yabancı dil öğrenimine büyük bir katkı sağlayabiliriz. Bunun gerçekleşmesi de kıymetli öğretmenlerimizin  özverili çalışmaları sayesinde olacaktır” dedi.

Daha sonra DynEd Mustafakemalpaşa Koordinatörü ve Mustafakemalpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Bilgen İyisoy tarafından öğretmenlere sunum eşliğinde DynEd Bilgisayar Destekli İngilizce Dil Öğretimi ile ilgili bilgi verildi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.