
Mustafakemalpaşa’da futbol heyecanın yaşandığı ‘Döllük-Hacıali Camandar Futbol Turnuvası’nda grup maçları tamamlandı.
4 grupta 20 takımın katılımıyla düzenlenen ve Döllük Sahası’nın ev sahipliği yaptığı çekişmeli turnuvada 16 takım adını bir üst tura yazdırdı. Mehmet Güreç başkanlığındaki organizasyon komitesi, eşleşmelerin ardından çeyrek finale çıkacak 8 takımın belli olacağı tur müsabakalarının, 2-3 Aralık tarihlerinde oynanacağını açıkladı.
16 TAKIM ÇEYREK FİNAL İÇİN SAHADA
Programa göre haftanın ilk maçı, 2 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Çardakbelen ile Yaylaçayır arasında oynanacak. Alpağut-Keltaş arasında saat 11.45’te başlayacak mücadelenin ardından saat 13.30’da Sünlük ile Kestelek, saat 15.15’te ise Döllük (A) ile Güllüce karşılaşacak.
Turnuvada, 3 Aralık Pazar günü oynanacak 4 karşılaşma ile heyecan sürecek.
Yeşilova ile Döllük (B) takımının saat 10.00’da oynayacağı maçın ardından sahaya 11.45’te Karaorman ile Karapınar çıkacak. Tur mücadelelerinin son iki randevusu ise saat 13.30’da Hisaraltı ile Hacıali, saat 15.15’te de Camandar ile Meliköy arasında oynanacak.