Mustafakemalpaşa Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Batu, Yunus Emre Kapalı Pazaryeri hakkında açıklamalarda bulundu.
Oda başkanları ile birlikte esnafları ziyaret eden Batu, geçtiğimiz hafta kapılarını açan pazaryerinde ilk gün yaşanan sorunların ikinci hafta itibariyle çözüldüğünü söyledi.
“Açılması için en doğru zamanı bekledik” değerlendirmesinde bulunan İsmail Batu; “. Pandemi de normalleşme döneminin yaşanması, havaların soğuması ve yaklaşan kış şartları düşünüldüğünde pazaryerinin açılması doğru bir karardır İlk hafta yaşanan sıkıntıların çoğu, ikinci hafta giderildi. Açıkta kalan pazarcıların bulundukları alanın üstünün kapatılmasın ardından tam anlamı ile sorunlar bitecek. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’a pazaryerinin açılmasındaki çalışmalarından ve belediyenin pazarcılardan ücret almamasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
KOYUNCU’NUN İSMİ VERİLDİ
Mustafakemalpaşa Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda alınan karar gereği Yunus Emre Kapalı Pazaryeri’ne, Temmuz ayında vefat eden 23. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’nun ismi verildi. Oy birliği ile alınan karar neticesinde, pazaryerinin ismi, ‘Ali Koyuncu Kapalı Pazaryeri’ olarak değiştirildi.