uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5947
EURO
34,7865
ALTIN
2.497,31
BIST
9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
17°C
Bursa
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

GELECEĞİN YILDIZLARI SERTİFİKALARINI ALDI

GELECEĞİN YILDIZLARI SERTİFİKALARINI ALDI


30.08.2021 10:21
A+
A-

Mustafakemalpaşaspor Belediye Yaz Spor Okulu basketbol ve futbol branşlarında eğitimlerini başarıyla tamamlayan sporculara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

13 Temmuz-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında eğitim veren yaz okuluna 7-14 yaş arası toplam 50 öğrenci katıldı.

Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen törenle katılım sertifikalarını sporculara takdim eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar, çocukların boş zamanlarını spor ile değerlendirmelerinin mutluluk verici olduğunu söylerken, ailelerden de bu konuda olumlu yönde geri dönüş aldıklarını belirtti.

Mustafakemalpaşaspor Belediye Basketbol ve Futbol Şubeleri tarafından öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen ‘2021 Yaz Spor Okulu’ sertifika töreninin ardından son buldu.

‘VELİLERDE ÇOCUKLARDA MEMNUN’

Yaz spor okulunda uzman eğitmenlerin gözetiminde eğitimlerini tamamlayan minik sporcular, Adnan Menderes Meydanında düzenlenen törenle katılım sertifikalarını Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ın elinden aldı. Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “ Çocukların boş zamanlarını spor ile değerlendirmeleri bize son derece mutluluk veriyor. Velilerimizde çocuklarımızda çok memnunlar olumlu yönde tepkiler alıyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Kanar; “Belediyemizin bu hizmeti geleneksel hale geldi. Anne babalar çocuklarını kurslarımıza gönül rahatlığıyla gönderebilirler. Yaz kursuna katılan miniklerimizi tebrik ve takdir ediyorum. Öğrencilerimizin gelişerek ilçemizi tüm spor dallarında profesyonelce temsil edeceklerine inanıyor hepsini gözlerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

Minik öğrenciler ise sporu ve basketbolu çok sevdiklerini ifade ederek yaz okulunun kendiler için çok verimli geçtiğini dile getirdi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.