uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3401
EURO
35,1021
ALTIN
2.310,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

GENÇ KARATECİ, BALKAN ŞAMPİYONLUĞU’NA KİLİTLENDİ

GENÇ KARATECİ, BALKAN ŞAMPİYONLUĞU’NA KİLİTLENDİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



23.05.2023 15:21 | Son Güncellenme: 23.05.2023 12:22
A+
A-

Denizli’de kazandığı Türkiye Karate Şampiyonluğu ile başarısını uluslararası arenaya taşıyan Mustafakemalpaşaspor Belediye Karate Takımı sporcusu Yiğit Elma, Balkan Şampiyonası için Karadağ’a hareket etti.

Genç sporcu, 5 gün sürecek zorlu tatami mücadelesinde hem Balkan Şampiyonluğu’na hem de Tolga Macar’ın uzun zamandır kırılamayan rekorlarını kırmaya kilitlendi.

Mustafakemalpaşaspor Belediye Karate Takımı’nın yıldız sporcusu Yiğit Elma, Balkan Karate Şampiyonası’na katılmak üzere Karadağ’a gitti.

Ulusal karate turnuvalarında bu güne kadar birçok madalya kazanan, son olarak Denizli’de 159 kulüpten 3.400 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonası’nda yıldızlar 55 kg’da Türkiye Şampiyonu olarak Mustafakemalpaşa’yı gururlandıran genç sporcu, Balkan Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Karadağ’ın Bar kentinde 24-29 Mayıs tarihleri arası yapılacak şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek olan Yiğit Elma, verdiği mesajda başarı hedeflediğini söyledi. 16 yaşındaki karateci; “Balkanlar’da olduğum ve ilçemizi temsil edeceğim için çok mutluyum. Avrupa ve Dünya şampiyonları için hedeflerimi büyük tutuyorum. Bu şampiyonada tecrübe kazanabilirsem benim için çok iyi olacak. Kulüp olarak Bursa’da bu zaman kadar Tolga Macar hocamızın kırılamayan rekorlarını kırmaya çalışacağız. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. 


Weltew Home Mustafakemalpaşa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.