uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

GÖNÜLLER BİR SOFRALAR AYRI

GÖNÜLLER BİR SOFRALAR AYRI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



08.04.2022 09:41
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da 365 gün süren hizmet ve gönül seferberliği, Ramazan ayında en üst seviyeye yükseliyor. Her gün aşevinde pişen 4 çeşit yemek, engelli ve ihtiyaç sahibi yüzlerce haneye, binlerce vatandaşa ulaştırılıyor.

Paylaşma ayı olarak bilinen Ramazan’da ‘iftar sizden sofrası bizden’ parolası ile yüzlerce ailenin sofrasına ortak olduklarını söyleyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, kalplere dokunabilmenin huzurunu yaşadıklarını belirtti.

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Adnan Menderes Meydanı’nda Ramazan ayı münasebetiyle sosyal yardımlaşma ve dayanışma çadırı açıldı.

Gönüllere dokunan proje kapsamında kurulan çadırda, 30 gün boyunca hayırseverlerin bağışları alınacak.

Başta kuru gıda olmak üzere yağ, tuz, şeker, un, kullanıma uygun ve kullanılmamış kıyafetler, mobilya, ev eşyaları gibi birçok ürün yelpazesinde hayır kabulü yapılan çadırda, kesinlikle nakdi yardım kabul edilmiyor.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Türk-İslam Kültürü, yardımlaşma ve dayanışmanın en hissedildiği kültürlerden birisi. Mustafakemalpaşa halkı, gönlü o kadar zengin bir halk ki senelerdir yaptıkları hayırlar sayesinde müdürlüğümüz ile birlikte birçok ailenin, birçok yuvanın sofralarına sıcacık iftar yemekler götürebilmenin huzuru içerisindeyiz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir, sadece Ramazan’da değil her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındayız. Hemşerilerime çok teşekkürlerimi sunuyorum, sizler gibi bol gönüllü vatandaşların başkanı olmanın gururunu yaşıyorum” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.