
Mustafakemalpaşa’nın ekonomisinin nitelikli dönüşümü için birçok örnek projeyi hayata geçiren Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası (MKP TSO), yerel kalkınma hedefleri doğrultusunda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.
MKP TSO, yatırım ve işbirliği fırsatlarını geliştirmek amacıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile ‘Kardeş Oda’ protokolü imzaladı.
İki oda arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik atılan adıma, MKP TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan öncülük etti.

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında ‘Kardeş Oda’ protokolü imzalandı.
İmza protokolüne; MKP TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, Meclis Başkan Yrd. Suat Kıray, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özmen, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Erbay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Halim Yavuz, Meclis Üyesi Soner Dadak, Genel Sekreter Birol Denizli, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Cem Tunalı, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz katılımda bulundu.
Ayrıca; Çorlu TSO’yu ziyarette bulunan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yener İşbilir, Yönetim Kurulu Üyeleri; Selahattin Kaya, Kutel Nalçakan, Meclis Üyeleri; Kemal Kılıç, Murat Tuzcu ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın da imza protokolüne iştirak etti.
‘TİCARETİMİZİ DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ’
Protokol imza töreninde konuşan Mustafakemalpaşa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Uzkınay, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı örnek aldıklarını belirtti.
7 bin üyesi ile Trakya’nın en büyük ticaret ve sanayi odası olan Çorlu TSO’nun, ayrıca TOBB’un akreditasyon çalışmalarında birinci olduğunu kaydeden Uzkınay; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile montör ve kardeş oda olarak, lider pozisyonda, birlikte neler yapabileceğimizi konuştuk. Bu bağlamda iki odanın kardeş oda olma protokolünü imzalamaya karar verdik. Protokol ile Çorlu TSO ve MKP TSO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket ederek bölgemizde sanayi ve ticareti daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. ‘Kardeş Oda’ olarak her türlü yardımı, imkânı, tecrübeyi ve bilgi birikimini karşılıklı paylaşmaya hazırız. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına ve Yönetimine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
KALİTE VE VERİMLİLİK ARTACAK’
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ise konuşmasında; “İmzalamış olduğumuz protokol ile odalarımızda yürüttüğümüz faaliyetler, vermiş olduğumuz hizmetler ve uygulanacak projelerde deneyimlerimizi paylaşarak kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Kardeş Oda Protokolü ile iki oda arasında köprü kurmuş olacağız. Odalar arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak, önceliklerimiz arasındadır. İmzalanan protokolün her iki oda adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Mustafakemalpaşa misafir heyeti, protokol imza töreninin ardından Çorlu Tarım Fuarı’nı gezerken, daha sonrasında ise Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.