uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3068
EURO
35,0599
ALTIN
2.307,54
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘KALPLERİ ISITAN BİR İYİLİK’

‘KALPLERİ ISITAN BİR İYİLİK’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



08.10.2022 18:19 | Son Güncellenme: 08.10.2022 18:34
A+
A-

Sosyal belediyecilik anlamında örnek alınan çalışmalara imza atan Mustafakemalpaşa Belediyesi, ‘1 Mont 1 Bot’ kampanyası ile yine ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ‘Kalpleri Isıtan Bir İyilik’ sloganıyla hayata geçirilen kampanya için tüm hayırseverlerin desteğini beklediklerini söyledi.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte yürekleri ısıtan sosyal bir hizmet sorumluluğunu daha hayata geçirdi.

Göreve seçildiği gün, ‘bir tek vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız’ sözünü veren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, geride kalan 3 yılda sosyal belediyecilik alanında takdir edilen çalışmalara imza atmayı sürdürüyor.

365 gün kazanların kaynağı Aş Evi, Gıda ve Giysi Bankası, öğrencilere başta kırtasiye malzemesi olmak üzere her anlamda destek olan Mustafakemalpaşa Belediyesi, kış aylarına girmeye hazırlanılan bugünlerde yine yürekleri ısıtacak bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

‘1 MONT 1 BOT’ KAMPANYASI HAYIRSEVERLERE AÇILDI

Havaların soğumasıyla birlikte, Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce ‘Kalpleri Isıtan Bir İyilik’ sloganıyla hayata geçirilen ‘1 Mont 1 Bot’ kampanyası tüm hayırseverlere açıldı.

Başkan Mehmet Kanar’ın özel ilgisi ve desteği ile ihtiyaç sahiplerine ulaşan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, aynı zamanda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında da köprü görevi üstleniyor.

Yaz kış,  soğuk sıcak, pandemi demeden ihtiyaç sahiplerinin kapılarını tek tek aralayan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu süre zarfı içerisinde 8,701 aileye gıda yardımı yaparken,  40 ailenin 1,976 adet ev eşya eksiklerini tamamladı. Mustafakemalpaşa genelinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından budaması yapılan ağaçlarda 141 aileye yakacak oldu.

“Gece gündüz demeden ihtiyaç sahiplerimizin yaşam standartlarını attıran projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” diyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, hayırseverlere de seslenerek, “Yardımlaşmanın mutluluğunu yaşatmak, hayati zorlukları ve sorumlulukları paylaşmak amacıyla çıktığımız bu yolda hemşerilerimin desteklerini bekliyorum” dedi. Başkan Kanar, kampanyaya katılmak için 444 3 815 numaralı çağrı merkezinden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile iletişime geçilebileceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.