uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5782
EURO
34,7958
ALTIN
2.507,60
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

KIRSALDAKİ ÇOCUKLARA OYUN SANDIĞI

KIRSALDAKİ ÇOCUKLARA OYUN SANDIĞI


04.04.2022 09:30 | Son Güncellenme: 02.04.2022 17:45
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF ortaklığında düzenlenen ‘Benim Oyun Sandığım’ projesi kapsamında Mustafakemalpaşa’da okul öncesi eğitime erişim imkânı olmayan çocuklara yönelik çalışmalar sürüyor.

Okul öncesi eğitimde özellikle kırsal bölgelerdeki çocuklara ev ortamında ulaşmak için hazırlanan projede koordinatör okul olarak görev alan 14 Eylül İlkokulu Müdürlüğü tarafından oyun sandığı dağıtılan öğrenci ve aileleri için özel bir program düzenlendi.

14 Eylül İlkokulu’nda gerçekleştirilen ‘Benim Oyun Sandığım’ etkinliğine; Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Şube Müdürü Mehmet Sabri Tekin, projeden faydalanan çocuklar ve aileleri ile birlikte öğretmenler katıldı.  

14 Eylül İlkokulu’nu gezerek diğer anasınıflarındaki akranları ile tanışan çocuklar için palyaço gösterimi sunuldu. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte özel çocuklara hediyeler verildi.

Programda bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, her çocuğa oyun, ilgi, bilgi ve kitapla ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

EĞİTİM SETLERİ DAĞITILDI

Efe; “Bakanlığımız ile UNICEF ortaklığı kapsamında okulu bulunmayan kırsal yerleşim yerlerindeki okul öncesi çağında olup da okula gidemeyen öğrencilere dağıtılmak üzere gönderilen ve içeriğinde okul öncesi öğrencilerinin eğitimine katkı sağlayan materyallerin yer aldığı oyun setleri öğrencilere dağıtıldı. Daha sonra belli aralıklarla Okul Müdürü Selim Maçan, Müdür Yardımcısı Ramazan Durmuş ve Okul Öncesi Öğretmeni Ezel Tuna tarafından öğrenciler periyodik olarak ziyaret edilerek, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Özverili çalışmalarından dolayı Okul Müdürlüğü’ne ve öğretmenimiz Ezel Tuna’ya teşekkür ederim” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.