uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3696
EURO
34,9488
ALTIN
2.325,48
BIST
9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KOYUNCU DUALARLA UĞURLANDI

KOYUNCU DUALARLA UĞURLANDI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.07.2021 00:50
A+
A-

Mustafakemalpaşa’yı bir dönem AK Parti Bursa Milletvekili olarak TBMM’de temsil eden Ali Koyuncu (53), baba ocağında son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir Ankara’da kanser tedavisi gören 23. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’nun vefatı derin üzüntüyle karşılanırken, siyaset ve STK camiası baş sağlığı mesajları yayımladı.

Ankara Güven Hastanesi’nde vefat eden Ali Koyuncu’nun cenazesi, geçtiğimiz Cumartesi günü öğle namazını müteakip doğduğu köy olan Ormankadı’da toprağa verildi.

Cenaze törenine Koyuncu’nun dünürü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önceki dönem bakanlardan Faruk Çelik, Bursa Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Esgin, Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, siyasi parti, STK ve kooperatif temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

23. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu’nun cenazesi için Ormankadı Mahallesi’nde tören düzenlendi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Koyuncu’nun naaşı, baba ocağında alınan helallik ve okunan mevlit sonrası Mustafakemalpaşa Müftüsü Ahmet Büyükgül’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından dualarla mahalle mezarlığına defnedildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eski bakanlardan Faruk Çelik, cenaze töreninde yaptıkları konuşmalarda merhum milletvekili Ali Koyuncu’ya rahmet dileyerek, ailesine taziyelerde bulundu.

ÇELİK’TEN DUYGUSAL MESAJ

Eski bakan Faruk Çelik, Koyuncu’nun vefat haberi aldıktan sonra sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

Çelik paylaşımında, “Ali’m, güzel kardeşim. Senin ardından mesaj yazacağım aklıma gelmezdi. Belki de hayatımda en zor yazdığım mesaj. Cevval, kabına sığmayan kardeşim. Genç yaşta, seni uğurluyoruz. 30 yıl siyasette kol kolaydık. Seçimlerde, Bursa’da, Urfa’da, Roman Çalıştayı’nda, tarımda beraberdik. Üzüldük, sevindik. ‘Çamur, batak çocuğuyuz derken’ samimiydin. Hep güldün, güldürdün. Yaşına baktım bu sabah, gülerek veda etmişsin bizlere ve bu fani dünyaya. Bu veda ağlattı Ali’m. Her veda acıdır ama senin vedan… Ne kadar çok sevenin varmış. Ne çok insan biriktirmişsin… Şahidiz ki; samimi, dürüst içten muvahhit bir kardeşimizdin. Makamın cennet olsun” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’DEN TAZİYE

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise; “ 23. Dönem Bursa Milletvekilimiz Ali Koyuncu’nun vefatından derin bir üzüntü duyuyoruz. Merhum Ali Koyuncu’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Başımız sağ olsun” açıklamasında bulundu.

GENÇ YAŞTA TBMMM’DE

AK Parti’nin Mustafakemalpaşa’daki kurucu isimleri arasında yer alan Ali Koyuncu,  3 Şubat 1968’de Mustafakemalpaşa’da doğdu. 

Tarım, hayvancılık ve ticaret işleriyle uğraşan Koyuncu, Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkanlığı görevini yürüttü. Türkiye Sivil Toplum Platformu Kurucu Üyeliği, TOBB İçecek Sektör Temsilciliği, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Ankara Delegeliği, Ziraat Odası, Pankobirlik ile Ticaret Odası ve Ticaret Borsası Üyeliği görevlerinde bulunan Ali Koyuncu, 2007 Genel Seçimleri’nde AK Parti Bursa Milletvekili olarak parlamento da yer aldı.

Bu dönemde Mustafakemalpaşa’ya eğitim, sağlık, konut, ulaşım gibi alanlarda yapılan yatırımlara öncülük eden Koyuncu, bir dönemde Tarım ve Orman Bakanlığı Müşaviri olarak görev yaptı.

Evli ve 2 çocuk babası Ali Koyuncu, tarım, hayvancılık, zirai ekipman ve New Holland traktör bayiliği yapıyordu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.