uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3695
EURO
35,0221
ALTIN
2.323,53
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

‘MEDENİYET KİTAPLA BAŞLAR’

‘MEDENİYET KİTAPLA BAŞLAR’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



23.05.2022 08:30 | Son Güncellenme: 21.05.2022 17:41
A+
A-

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin daveti üzerine öğrencilere kitap okuma konusunda seminer verdi. Üniversiteli gençlere, başarının ortak noktasının kitap okuma olduğunu anlatan Kaymakam Altıntaş, bilgi çağının liderlerinden örnekler verdiği sunumda, kitap okumanın geleceği şekillendirdiğini vurguladı.

Mustafakemalpaşa’da başta okullar olmak üzere birçok platformda ‘Okumanın Gücü’ konulu seminerlerle birey-kitap ilişkisinin önemini anlatan Kaymakam Ahmet Altıntaş, bu kez üniversite öğrencilerinin karşısına çıktı.

2010 yılında kurulan ve bir devlet üniversitesi olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin davetine iştirak eden Kaymakam Altıntaş, Âşık Paşa Konferans Salonu’nda yapılan, ‘Medeniyet Gemisi Zirvesi’ ana temalı oturuma konuk oldu.

Üniversiteli gençlerin büyük ilgi gösterdiği seminerde; insan ve kitap, okuma ve beyin gelişimi, bilgi çağının liderlerinin okuma serüveni gibi konularda bir sunum gerçekleştiren Kaymakam Ahmet Altıntaş, katılımcılara nitelikli öğrenmenin püf noktalarını anlattı.

Programın ardından Organizasyon Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ahmet Nohutçu tarafından Kaymakam Altıntaş’a hediye takdim edildi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile de bir görüşme yapan Kaymakam Altıntaş, Ziraat Bankası tarafından üniversite bünyesine kazandırılan, 28 bin metrekarelik kapalı alanı ve aynı anda 3 bin kişiye hizmet sunabilme kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük üniversite kütüphanesi olma özelliğine sahip olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kütüphanesi’ni de ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.