uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3252
EURO
35,0770
ALTIN
2.299,48
BIST
8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MEHMETCAN’A TEDAVİ MÜJDESİ

MEHMETCAN’A TEDAVİ MÜJDESİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.12.2022 15:25
A+
A-
  • Mustafakemalpaşa’da sırt kemik ve eklemlerinde yaşadığı şekil bozukluğu nedeniyle 6 kez ameliyat masasına yatan Mehmetcan Şenol’un yarım kalan tedavisi için hedeflenen rakama ulaşıldı.
  • Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıftaki eğitimini rahatsızlığı yüzünden bırakmak zorunda kalan 17 yaşındaki genç, Ocak ayında İstanbul’da ameliyat olacak.

Mustafakemalpaşa Hamidiye Mahallesi’nde annesi, abisi ve alzheimerlı anneannesiyle yaşayan ve aynı zamanda Nörofibrmatozis Tip-1(NF), Kifoz (Kamburluk), Skolyoz (Omurga Eğriliği) hastalıklarıyla boğuşan Mehmetcan Şenol’un tedavisi için gerekli olan para, hayırseverlerin yardımıyla toplandı.

Mustafakemalpaşa Yardım Gönüllüleri öncülüğünde Ekim ayında başlatılan kampanya kapsamında, hedeflenen 145 bin TL’lik rakama ulaşıldı.

Lise son sınıfta yarım bıraktığı okuluna ve arkadaşlarına kavuşmayı iple çeken Mehmetcan Şenol’a yardım kampanyasına öncülük eden Mustafakemalpaşa Yardım Gönüllüleri Sorumlusu Rabia İkizceli, İstanbul’dan hayırsever bir vatandaşın 77 bin TL’lik bağışıyla kampanyanın tamamlandığını söyledi.

İkizceli; “ Mehmetcan Şenol’un tedavisi için 28 Ekim’de başlattığımız kampanyada belli bir noktaya kadar ulaşmıştık. Toplanılan 68 bin TL’nin ardından İstanbul’dan bir hayırseverde 77 bin TL’lik önemli bir destek verdi. Şimdi sıra evladımızın ameliyatına geldi. İstanbul İstinye Üniversitesi’nden randevu alacağız. Prof. Dr. Çağatay Öztürk’ün, Ocak ayı içinde ameliyatı gerçekleştirmesini planlıyoruz. Çocuğumuzun tekrar okuluna geri döndüğü günleri inşallah göreceğiz” diye konuştu.

Şenol Ailesi’ne bu süreçte KADEM’in de destek verdiğini belirten Rabia İkizceli; “Mustafakemalpaşa’da Tatkavaklı ve Lalaşahin mahallelerinde de aynı hastalıktan muzdarip iki evladımız daha var. Platform olarak onların durumunu da yakından takip ediyoruz. İyi insanlar, iyi ki varlar. Yardım kampanyasına katkı sağlayan her gönüllümüze teşekkür ediyorum” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.