uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3690
EURO
34,9519
ALTIN
2.325,69
BIST
9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MUHTARLAR GÜNÜ’NDE BİRLİK MESAJI

MUHTARLAR GÜNÜ’NDE BİRLİK MESAJI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



20.10.2021 09:00
A+
A-

Mustafakemalpaşa’da 19 Ekim Muhtarlar Günü, Heykel Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Bu yıl 7.’si yapılan Muhtarlar Günü programına; Kaymakam Ahmet Altıntaş Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Kavak, Emniyet Müdürü Rıza Dinç, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kemal Aydın, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte mahalle muhtarları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Muhtarlar Derneği yönetimi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Törende konuşan Mustafakemalpaşa Muhtar Derneği Başkanı ve Ocaklı Mahalle Muhtarı Ali Kemal Aydın; “Muhtarlar hiçbir siyasi parti ismi belirtmeksizin mahalle halkı tarafından ismen seçilir. Bu nedenle muhtarlar insanların güvenini kazanmış çalışkan, adil, hukukun üstünlüğüne inanmış kişilerdir. Halkın istek ve arzularını, sıkıntılarını ilk elden bir üst makama bildiren insanlardır” diye konuştu.

Konuşmasında muhtarlık görevinin fedakârlık gerektirdiğini söyleyen Ali Kemal Aydın şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere armağan ettiği Muhtarlar Günümüzün bu yıl 7’ncisini kutlamaktayız. Muhtarlarımız devletin ilk kademesi olarak görev yapmaktadır. Bu açıdan, devlet vatandaşa ulaşmak istediğinde muhtara, vatandaş devlete ulaşmak istediğinde yine muhtara müracaatta bulunuyor. Dolayısıyla vatandaşımız muhtarları en yakınındaki devlet temsilcisi pozisyonunda ve kendi içinden bir insan olarak görüyor. Muhtar mahallesinin sorunlarıyla ilgilenen, çözüm için çare üreten, mahallesinin hakkını, hukukunu, düzenini koruyan devlet memurudur. Muhtar deyince kimi zaman arabulucu, kimi zaman köylüsünün kötü gününde sığınacağı bir liman, kimi zaman köyünde kazma kürek elinde bir inşaat işçisidir. Düğünlerde, cenazelerde gözlerin aradığı, acıların ve mutlulukların paylaşıldığı her yerde biz muhtarlar oluruz. Muhtarlar hiçbir siyasi parti ismi belirtmeksizin mahalle halkı tarafından ismen seçilir. Bu nedenle muhtarlar insanların güvenini kazanmış çalışkan, adil, hukukun üstünlüğüne inanmış kişilerdir. Halkın istek ve arzularını, sıkıntılarını ilk elden bir üst makama bildiren insanlardır. Muhtarlık, fedakârlık gerektiren zor bir görevdir. Arkasına hiçbir gücü almadan sadece hizmet için bu göreve talip olur. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, mahalleleri adına yapacakları bütün çalışmalarda başarılar diliyorum.”


Weltew Home Mustafakemalpaşa

AK PARTİ’DEN MUHTARLARA YEMEK

Mustafakemalpaşalı muhtarlar, Heykel Meydanı’ndaki programın ardından AK Parti Teşkilatı tarafından Öğretmenevinde düzenlenen yemekte buluştu.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, AK Parti Başkanı Murat Hallaçoğlu ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Kemal Aydın yaptıkları konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.