uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
17°C
Bursa
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C

MYO ÖĞRENCİLERİNE ‘AİLE VE KADIN’ SEMİNERİ

MYO ÖĞRENCİLERİNE ‘AİLE VE KADIN’ SEMİNERİ


09.12.2022 07:05 | Son Güncellenme: 08.12.2022 13:22
A+
A-

Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu’nda ‘Aile İçi İletişim ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ etkinliği gerçekleştirildi.

Geniş katılımlı programda, aile içi iletişimin önemi ve kadına yönelik şiddete karşı mücadele konusunda uzmanlar tarafından bilgiler verildi.

Mustafakemalpaşa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Berna Olca ve Psikolojik Danışman Yusuf Üstüntaş’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile İçi İletişim ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ etkinliğine MYO öğrencilerinin yanı sıra öğretim elemanları da yoğun ilgi gösterdi.

Olca ve Üstüntaş, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında yaptıkları sunumlarda; aile içi iletişim, kadına yönelik şiddetle mücadele ve evlilik öncesinde doğru eş seçimi konularında bilgilendirmede bulundu.

‘EĞİTİMLER, MUTLU AİLEYE ZEMİN HAZIRLIYOR’

Yüksekokul yönetimi adına konuşan Öğr. Gör. Dr. Neşe ÖZMEN; “Toplumun en küçük birimi olan ailelerin sağlıklı ve sağlam bir temele sahip olmasının, mutlu, müreffeh ve sağlıklı bir toplumun oluşmasında en önemli dinamik olduğu unutulmamalıdır” dedi.

Özmen, bu tür eğitimlerin aile kurarken bilinçli hareket etmeye, mutlu, sağlıklı bireyler yetiştirmeye ve mutlu aileler oluşturmaya zemin hazırladığını kaydederken, eğitimcilere teşekkür etti.

75 dakika süren eğitim etkinliği, Mustafakemalpaşa MYO Müdür Yardımcısı Neşe Özmen’in, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür belgelerini takdimiyle sona erdi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.