uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

MYO’DA ‘KARİYER YOLCULUĞU’

MYO’DA ‘KARİYER YOLCULUĞU’
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.12.2022 07:40 | Son Güncellenme: 15.12.2022 17:10
A+
A-

Osmangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü Dr. Orhan Mollsalih, Kariyer Planlama dersi kapsamında BUÜ Mustafakemalpaşa MYO öğrencileriyle ‘Kariyer Yolculuğu’ başlıklı seminerde buluştu.

Dr. Mollasalih, öğrencilerle yaptığı keyifli söyleşide, iş dünyası adaylarının kendilerini tanımasının önemini vurgularken, zekanın faydalı işlere azim ve sorumluk sahibi olarak yönlendirilmesi gerektiği mesajını verdi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksek Okulu, ‘Kariyer Yolculuğu’ isimli seminerde Dr. Orhan Mollasalih’i konuk etti.

Öğrencilerin ve akademisyenlerin yoğun katılımıyla başlayan programda Dr. Mollasalih öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktardı. Dr. Orhan Mollasalih, eğitim içeriğinde geleceğin iş dünyasının adaylarına öncelikli olarak kendilerini tanımaları ve kendilerinin farkında olmaları gerektiğini belirtti.

‘ZEKÂNIZI SORUMLULUKLA YÖNLENDİRİN’


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Zeki veya akıllı olmaktan çok bireyin bu zekâyı ne kadar iyi ve faydalı şekilde yönlendirebildiğinin öneminden bahseden Dr. Mollasalih, çalışılacak piyasayı, piyasanın aktörlerini tanımanın, doğru mesleği seçmenin, prensip sahibi olmanın, azimli, saygılı, donanımlı, sorumluluk sahibi olmanın, azmin ve çalışkanlığın ve yeniliklere açık olmanın önemini örneklerle öğrencilere aktardı.

Dr. Orhan Mollasalih, öğrencilerin, öğrenim hayatları ve iş hayatları boyunca yapabilecekleri tembelliğin ve yerinde saymanın ortaya çıkartabileceği sonuçların ne kadar olumsuz olabileceğini örneklerle açıkladı. Seminerin son kısmında düzenlenen soru-cevap etkinliğinde öğrenciler, iş hayatıyla ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu.

‘BURSA’YI HER YÖNÜYLE TANIYIN’

Ayrıca Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi Koordinatörü de olan Dr. Orhan Mollasalih, müzeden ve Osmangazi’nin tarihinden de bahsederek özellikle Bursa dışından gelen öğrencileri şehri tanımaya ve gezmeye davet etti.

Etkinliğin sonunda Mustafakemalpaşa MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Öz tarafından Dr. Orhan Mollsalih’e teşekkür belgesi ve yüksekokul tarafından üretimi gerçekleştirilen taflan reçeli, domates salçası, ceviz reçeli ve erişte hediye edildi. Prof. Öz, Dr. Mollsalih’e etkinliğe katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.