uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

NE SİHİR NE KERAMET, PAŞA’NIN MARİFET

NE SİHİR NE KERAMET, PAŞA’NIN MARİFET
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



16.01.2023 13:07 | Son Güncellenme: 16.01.2023 16:38
A+
A-
  • Kırmızı Şimşekler, Orhangazi’yi de galibiyet serisine ekleyerek liderliğin keyfini sürdürdü.

Bursa Süper Amatör Lig (SAL) C- Grubu’nda önüne geleni silindir gibi ezen lider Mustafakemalpaşaspor Belediye, Orhangazi Gençlerbirliği karşısında da coştu.

RAKİP DAYANMIYOR

15’inci haftada cezası nedeniyle rakibiyle Bursa Fidyekızık Sahası’ndaki seyircisiz maçta karşılaşan Paşa, futbol resitali sunduğu mücadeleyi Mustafa (2), Sefa, Semih ve Enes’in golleriyle 5-2 kazandı.

Galibiyet serisini 8 maça çıkaran kırmızı lacivertli takım, en yakın takipçileriyle arasındaki 6 puanlık averajı da korudu. Son mağlubiyetini geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’in son haftasında kendi evinde 1-0’lık Yenişehir Spor karşısında alan Kırmızı Şimşekler, 14 maçtır yenilgi yüzü görmüyor.

Bu sezon 13 takımın mücadelesine sahne olan SAL C- Grubu’nda 15’inci hafta maçları, 16 Ocak tarihinde oynandı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Ligin ikinci devresine 7-0’lık Bursa Merinos galibiyetiyle fırtına gibi başlayan namağlup lider Mustafakemalpaşaspor Belediye, ilk devrede 1-0 mağlup ettiği Orhangazi Gençlerbirliği ile dün saat 15.00’da puan mücadelesine çıktı. Paşa bu karşılaşmayı, 11’inci haftada 2-1 kazandığı NK Lojistik Gençlergücü karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle verilen bir maçlık saha kapatma ve seyircisiz oynama cezası nedeniyle Mustafakemalpaşa’ya 97 km uzaklıktaki Fidyekızık Sahası’nda oynadı.

İLK YARIDA RESİTAL

Maça hızlı başlayan Sait Ulvi Özdemir’in talebeleri, ilk yarıyı Mustafa Sevim ve Sefa Cengiz’in golleriye 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren Kırmızı Şimşekler’de Mustafa Sevim, kendisinin ikinci takımın ise üçüncü golünü atarak skoru 3-0’a taşıdı.

ÖNCE DURDU SONRA VURDU

Daha sonraki dakikalarda ayağını gazdan çeken Paşa’nın yarı sahasında etkili olan Orhangazi Gençlerbirliği, artarda bulduğu iki golle skoru 3-2’ye getirdi. Rakibini maça ortak etmeyen Kırmızı Şimşekler, golcü oyuncusu Semih Ergül’le tabelayı 4-2 yaptı. Çetin bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada son sözü ise Enes Yüksel söyledi. Ceza sahası içinde yaptığı net bir vuruşla topu rakip filelerle buluşturan genç oyuncu, takımına 5-2’lik galibiyeti ve 3 puanı getirdi.

15’inci haftayı lider kapatan Mustafakemalpaşaspor Belediye’de son haftaların golcü oyuncusu Mustafa Sevim, Orhangazi maçında attığı 2 golle ligteki gol sayısını 11’e, Semih Ergül ise 13’e yükseltti.

 
TEKNİK DİREKTÖR SAİT ULVİ ÖZDEMİR, ÜST ÜSTE 8 GALİBİYET BARAJINA ULAŞIP ALKIŞLARI TOPLADI.

15 MAÇTA 40 GOL  

SAL C-Grubu’nda yenilgisiz liderliğini 8’de 8 yaparak sürdüren Paşa, Bölgesel Amatör Lig’e yeniden yükselme yolunda zirvedeki yerini sağlama aldı. Orhangazi Gençlerbirliği’ni de farklı yenerek grupta 13’üncü galibiyetine imza atan Kırmızı Şimşekler,  bu sezon gol sayısını 49 yaptı. Maç başına 2,6’lık gol ortalamasıyla en çok gol atan takım olan kırmızı lacivertliler, kalesinde gördüğü 8 gollede en az gol yiyen takım unvanına sahip.

Mustafakemalpaşaspor Belediye, ligin 16’ncı haftasında Çağlayan Spor’a konuk olacak.

İNEGÖL TEMSİLCİLERİ ZOR KAZANDI

C- Grubu’nda 15’inci hafta da aynı gün ve saatte 5 maç daha oynandı.

40 puanla zirvede bulunan Paşa’nın en yakın takipçilerinden 2’nci sıradaki İnegöl temsilcisi NK Lojistik Gençler Gücü, Yavuz Selim’i 1-0 yenerek puanını 34 yaptı. Bir diğer İnegöl temsilcisi Kurtuluş Spor ise Bursa Merinos Spor’u 3-2’lik skorla geçerek NK Lojistik ile puanını eşitledi.

Fatihgücü KS’nin Çağlayan Spor’u 3-0 mağlup ettiği haftada, Demirtaş ise kendi evinde Çotanak’a 2-1 kaybetti. Grupta son haftalarda başarılı sonuçlar alan Yenişehir Belediyespor’da, Bademli 2021 karşısında 2-0 kazandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.