uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3679
EURO
35,1021
ALTIN
2.325,03
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ÖZEL’DEN ‘BABA EVİ’ MESAJI

ÖZEL’DEN ‘BABA EVİ’ MESAJI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



10.12.2022 10:18 | Son Güncellenme: 10.12.2022 12:03
A+
A-

Mustafakemalpaşa CHP Teşkilatı’nın Adnan Menderes Meydanı’ndaki yeni parti binasının açılışı, CHP Meclis Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Büyük bir coşku ve nokta mitinge sahne olan açılışa CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Başkanvekili Turgut Özkan, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, il yöneticileri, ilçe başkanları, İYİ Parti yöneticileri ve CHP il-ilçe kadın ve gençlik kolları da ortak oldu.

CHP Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özel yaptığı konuşmada; “CHP, köylünün, çiftçinin, esnafların, ayın ortasını getiremeyen emeklilerin, aldığı maaş pul olan, ümidini kaybeden işçilerin baba evidir. Herkes buyursun gelsin” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adnan Menderes Meydanı’ndaki yeni binasının açılışı, toplanan kalabalıkla adeta nokta mitingi havasında yapıldı.  

Mustafakemalpaşa esnafını ziyaret ettikten sonra açılışa katılan CHP Meclis Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, vatandaşların büyük ilgisini gördü.  


Weltew Home Mustafakemalpaşa

CHP Mustafakemalpaşa Başkanı Serda Tandoğan Kuru’nun teşekkür konuşmasıyla başlayan açılış programında söz alan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, yarına umutlu bakmanın önemine vurgu yaptı. Milletvekili Sarıbal; “Yarına umutla bakacaksak eğer Özgür Özel gibi dostlarla yapacağız bunu. Bu bina iktidara gitme binasıdır. Bu bina, Mustafakemalpaşa’da iktidar olmak için ilk adımın atıldığı günün anısına yapılmıştır. Öyle anlamlı bir açılış olacaktır bu. Açılışını yapacağımız bina, bize dayanışmayla, dostlukla hep birlikte yan yana getirecek ve yapılacak büyük seçimde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanını ortaya çıkaracak” diye konuştu.

‘BABA EVİNE DÖNME VAKTİ GELMİŞTİR’

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuşmasında; “Baba evine dönme zamanıdır” diyerek tüm vatandaşlara çağrı yaptı.

Milletvekili Özel büyük coşkuyla izlenen konuşmasında şunları söyledi; “Bu bina, ilçe binası olmaktan çok daha fazlasıdır. Bu bina baba evidir. Baba evi nedir? Herkes baba evinde doğar. Herkes başka yerlere gider ama herkes şunu bilir orada bir baba evi vardır. Geri döndüğünde bir sıcaklık isteyen herkes icap ederse baba evine döner. Burada ilçe başkanım, il başkanvekilim, başkanlarımız var. Geçmişte ne olursa olsun, hiç şüphe yok daha iyisi olsun diye düşünüp bu baba evinden ayrılan ve olmayan kim varsa herkesi davet ediyorum. Yüksek yem fiyatından süt ineğini kesime yollayan, bu fiyatlarla çiftçilik ve besicilik yapamayan tüm köylüler, pandemide yalnız bırakılan siftahsız günlerde bir başına kalan tüm esnaflar, ayın ortasını getiremeyen emekliler, aldığı maaş pul olan, ümidini kaybeden işçiler, artık baba evine dönme zamanı geldi. Herkes buyursun gelsin. Kapımız herkese açıktır. Yerleri başımız üzeridir. Baba evinin çorbasını kaynatıp, bacasın tüttürenlere, yani parti yöneticilerine bir şey söyleyeyim. Bu kapıya gelene sakın ‘sen bugüne kadar nerelerdeydin!’ demeyin. Buranın tapusu ne size, ne bize kayıtlı. Buranın tapusu Gazi Mustafa Kemal Paşa’ya aittir. Ekonominin bugünkü durumu ortada. Yoldan geçen 4 gençten 3’ü fırsatını bulsa ‘yurt dışına giderim’ diyor. Ama kadere bak ki bizim gençlerimiz dünyanın üzerinde hayal kurduğu bu güzel ülkede değil, dışarıda hayal kuruyor. Biz bunu kabul etmiyoruz. Biz bunu değiştireceğiz.”

‘ADAYIMIZ SİZSİNİZ’

CHP’nin yeni dönemde gençlere eğileceğini ve gençlerin Türkiye’de umutlu bir geleceğe bakması için çalışacaklarını söyleyen CHP Meclis Grup Başkanvekili Özel’in konuşması sırasında ‘Cumhurbaşkanı adayı kim olacak’ şeklinde gelen sorular dikkat çekti.

“Adayı ilk defa Mustafakemalpaşa’da açıklıyorum” diyen Özgür Özel; “Adayın ismini açıklayacağım. Adayın ismini veriyorum. Cumhurbaşkanı adayımız sizlersiniz. Başka birisi değil” sözleriyle aday konusunda farklı bir yaklaşım sergiledi.

Konuşmaların ardından yeni parti binasının açılış kurdelesi kesilirken, başta CHP Meclis Grup Başkanvekili Özgür Özel olmak üzere tüm konuklar, ilçe binasını gezerek partililerle selamlaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.