uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5272
EURO
34,7165
ALTIN
2.486,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

SÜRPRİZE YER YOK

SÜRPRİZE YER YOK


09.12.2022 07:20 | Son Güncellenme: 08.12.2022 13:31
A+
A-
  • Bursa Süper Amatör Küme’de sezonun ilk devresi, hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak.
  • C-Grubu’nda, en yakın takipçilerinin 3 puan önünde yenilgisiz lider bulunan Mustafakemalpaşaspor Belediye, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Çotanak Spor’a konuk olacak.
  • Kırmızı Şimşekler, bu maçta alacağı galibiyetle ilk devreye lider girmenin hesaplarını yaparken, BASKF tarafından verilen saha kapatma cezasıyla sarsıldı. 

Bursa Süper Amatör Küme C-Grubu’nda 26 haftalık sezonun ilk devresi, 13. hafta maçları ile sona erecek.

Son 5 maçından galip ayrılan ve topladığı 31 puanla zirvede yer alan Mustafakemalpaşaspor Belediye, 13 takımlı grupta zor günler geçiren Çotanak Spor ile 11 Aralık 2022 Pazar günü saat 15.00’da Hürriyet Sahası’nda karşılaşacak.

PAŞA SÜRPRİZ İSTEMİYOR

Hazırlıklarını sürdürdüğü kritik maçta sürpriz istemeyen Paşa, Çotanak karşısında mutlak 3 puana kilitlendi. Bu haftaya kadar oynadığı 11 maçta 10 galibiyet ve 1 berberlik elde eden Kırmızı Şimşekler, 34 gol atıp, kalesinde 6 gol gördü. Puan basamağının yanı sıra bu alanda da zirvede bulunan kırmızı lacivertli takım, deplasmanda çıktığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Dış sahadaki en farklı galibiyetini 9. haftada İnegöl Kurtuluş’u 3-1 yenerek alan Kırmızı Şimşekler, bu maçlarda 9 gol atıp, 4 gol yedi.

ÇOTANAK 4 HAFTADIR KAYIP

Puan tablosunda ilk iki sıradaki takımların bir üst lige yükselmek için play-off oynayacağı, son dört takımın ise bir alt kümeye düşeceği grupta rakip Çotanak Spor, 4 puanla 12’nci sırada yer alıyor.

Son 4 maçını kaybeden yeşil beyazlı ekip, 13. hafta öncesi 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet alırken, 8 gol atıp, 34 gol yedi.

RAKİPLER ZORLU VİRAJDA

C- Grubu’nda 13. hafta da aynı gün ve saatte 5 maç daha oynanacak.

Paşa’nın 3 puan gerisinde 28 puanla 2’nci sırada bulunan NK Lojistik Gençler Gücü, Demirtaş Spor’u kendi evinde ağırlayacak, aynı puanla 3’üncü sıradaki İnegöl Kurtuluş ise Yavuz Selim’e konuk olacak.

Bu hafta ayrıca Orhangazi Gençler-Yenişehir Belediye, Bursa Merinos- Fatihgücü, Çağlayan-Keles Gençlik karşılaşmaları oynanacak.

GARİP BİR CEZA

Mustafakemalpaşaspor Belediye, 11. haftada 2-1 galip ayrıldığı NK Lojistik Gençler Gücü maçında çıkan olaylar nedeniyle cezalandırıldı. 

İnegöl’de oynanan karşılaşmanın ardından toplanan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Disiplin Kurulu, Paşa’ya 1 maç, NK Lojistik’e ise 2 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdi.

Paşa, 15. haftada oynayacağı Orhangazi Gençlerbirliği maçını, daha sonra belirlenecek tarafsız bir sahada seyircisiz olarak oynayacak.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.