uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4055
EURO
34,7401
ALTIN
2.396,26
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

SUUÇTU ŞELALESİ KIŞINDA BÜYÜLÜYOR

SUUÇTU ŞELALESİ KIŞINDA BÜYÜLÜYOR


31.01.2022 11:25 | Son Güncellenme: 02.02.2022 10:20
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne devredilmesinin ardından bisiklet, yürüyüş yolları, çevre düzenlemesi ve doğa dostu sosyal tesislerle donatılan Suuçtu Şelalesi ve Tabiat Parkı, kış mevsiminde tabiatla baş başa kalmak isteyenlere adeta kucak açıyor.

Mustafakemalpaşa’ya 18 km uzaklıktaki şelale çevresinin yer yer yarım metrelik karla kaplanmasını fırsat bilen ziyaretçiler, beyazlar içerisindeki doğal güzelliğin tadını çıkarıyor.

 Bursa’nın önemli destinasyon alanlarından biri olan şelalenin de içinde yer aldığı tabiat parkına günü birlik gelen yerli ve yabancı turistler, fotoğraf çektirip, doğa yürüyüşü yaparak mevsimin güzelliğini yaşıyor.

Fay hatlarının kırılması sonucu oluşan ve 38 metre yükseklikte akan şelalenin yer yer buzla kaplı görüntüsü, eşsiz doğasıyla da bütünleşince seyrine doyum olmayan bir görüntü oluşturuyor. Eşsiz doğal güzelliği ile özellikle Arap turistlerin ilgi odağı olan Suuçtu Şelalesi, kış aylarında fotoğrafçıların ve doğa sporcularının da akınına uğruyor.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.