uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

TİCARET BORSASI’NDAN 10 OCAK ZİYARETİ

TİCARET BORSASI’NDAN 10 OCAK ZİYARETİ


14.01.2022 09:20 | Son Güncellenme: 13.01.2022 19:12
A+
A-

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Mücadele’yi ziyaret etti.

Yerel medyanın bir kentin en önemli dinamiklerinin başında geldiğini söyleyen Başkan Akkoyunlu; “

Yasama, yürütme ve yargı erklerine ek olarak toplumsal kontrol merkezlerinin en önemli ayaklarından biri de medyadır. Yaşadıkları kentin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha hızlı şekilde çalışmasına yön veren gazetecilerimizin yorum ve görüşleri ülkemizin gelişmesi açısından son derece önemlidir” dedi.

Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu’ya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün 61. yılı dolayıyla yaptığı ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanvekili Mustafa Tokçalar, Yönetim Kurulu Üyesi Ömürlü Barut ve Tescil Memuru Ömer Dönmez eşlik etti.

Mücadele Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömür Aydın ile görüşen Ticaret Borsası heyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, günün anlam ve önemine dair yaptığı açıklamada, basının ulaştığı seviyede en büyük payın görevini şartlar ne olursa olsun fedakârca yapan basın çalışanlarına ait olduğunu söyledi.

Akkoyunlu; “Gazeteciler, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak, kamu ile vatandaş arasında köprü görevi yürütmekte, vatandaşın istek ve arzularının kamuya, kamu hizmetlerinin de vatandaşa yansıtılmasına aracı olarak zor şartlarda görevlerini yapmaktadırlar. Kurum ve kuruluşlar olarak bizlerin görevi de basın mensuplarına yardımcı olmak, kurumların çalışmalarını en doğru bir şekilde halka ulaştırılmasında kolaylık sağlamaktır. Demokrasinin temel taşlarından özgür haberleşmeyi ve toplumumuzun doğru bilgilendirmesini sağlayan basın mensuplarımızın ve basın yayın kuruluşlarının her kademesinde görev yapan tüm emekçi arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.