uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3401
EURO
35,1021
ALTIN
2.310,34
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ULAŞIMDA VİTES YÜKSELDİ

ULAŞIMDA VİTES YÜKSELDİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



26.12.2022 07:25 | Son Güncellenme: 24.12.2022 17:18
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, bir dizi ziyaret için geldiği Mustafakemalpaşa’da ulaşım projelerini yerinde incelerken, doğalgaz içinde 3 mahalleye müjde verdi.

Merkez ve kırsal mahallelerdeki 12 farklı noktada yol çalışmaları yapıldığını söyleyen Milletvekili Mustafa Esgin, Ovaazatlı-Tepecik hattında işlemlerin yoğunlaştığını, mevsim şartlarının müsaadesi ölçüsünde asfalt kaplamaya geçileceğini dile getirerek; “Alt ve üstyapı olarak Mustafakemalpaşa’nın tüm eksikleri tek tek giderilecek” dedi.

Mustafakemalpaşa’da başlatılan ulaşım projeleri aralıksız devam ediyor.

Mustafakemalpaşa’yı ziyaret ederek projeleri yerinde inceleyen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin; “Yol, bizim için her zaman çok önemli. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 8 bin kilometre yol ağı var. Bursa’nın her tarafında, Aralık ayında olmamıza rağmen yol çalışmaları devam ediyor. Kar yağmadığı sürece bu çalışmalara devam edeceğiz. Sadece Mustafakemalpaşa’da 12 ayrı yol çalışması var. Şu an Mustafakemalpaşa, Ovaazatlı, Tepecik hattındayız. Bu yol ömrünü doldurdu. Bu yolu genişletiyor ve kaplamasını yapıyoruz. Burası düz ova olmasına rağmen virajlar var. Dolgular ile yolu genişletip bu virajları ortadan kaldırıyoruz. Bahar aylarında da asfalt kaplama yapacağız” dedi.

‘ULAŞIMDA TÜM EKSİKLİKLER GİDERİLECEK’


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Mustafakemalpaşa’da Fevzipaşa Caddesi- Balıkesir Caddesi, Kösehoroz, Çakallar- Yaylaçayır, Yeşilova-Doğancı, Kabulbaba-Killik, Soğucak-Güvem, Ovaazatlı-Tepecik, Uluabat- Yeşilova, Doğanalan-Kazanpınar-Ayva, Yalıntaş-Kayabaşı, Çamlıca, Eskikızılelma-Ömeraltı yollarındaki çalışmaların devam ettiğini belirten Milletvekili Esgin, altyapı ve üstyapı olarak tüm eksiklerin tek tek giderildiğini ifade etti.

DOĞALGAZ MÜJDESİ

Tepecik Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin, TKDK’nın destekleriyle bünyesine kattığı zirai makinalar, teçhizat ve biçer döver teslim programına da katılan Milletvekili Esgin, doğalgaz konusunda da tarih vererek kullanım müjdesini paylaştı.

AK Parti Milletvekili Mustafa Esgin; “2022-2023 yılları içerisinde çalışmaları tamamlıyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren Ovaazatlı, Tepecik ve Yeşilova’da doğalgazı kullanmak için hattı döşüyoruz. Sözleşmeleri imzalandı, kaynağı ayrıldı ve projeleri tamamlandı. Başlatılacak çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak ve diğer kırsal mahallerimizde de çalışmalarımız devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.