uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3159
EURO
35,1191
ALTIN
2.296,14
BIST
9.064,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
23°C
Bursa
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

ULUTEK PARTNERİM’DEN TEKNOLOJİ ATAĞI

ULUTEK PARTNERİM’DEN TEKNOLOJİ ATAĞI
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



15.10.2021 10:05 | Son Güncellenme: 14.10.2021 19:12
A+
A-

İletişim ve farkındalığı arttırmak, sanayinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek çözüm ortakları sunmak ve taraflara işbirliği fırsatları sağlayabilmek adına ULUTEK Teknopark koordinasyonunda ve birçok paydaş kurum desteğiyle kurulan ULUTEK Partnerim Platformu faaliyete geçti.

Ortakları arasında Uludağ Üniversitesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ İhracatçı Birliklerinin bulunduğu ULUTEK Teknopark, bölgesindeki firmaları sanayiciyle buluşturan programı ‘ULUTEK Partnerim’ platformunu tanıtmak amacıyla kent dinamikleriyle etkileşimini yoğunlaştırdı.

Üniversitelerin sahip olduğu gelişmiş insan gücünün ve altyapı olanaklarının ekonomik değer yaratılmasında kullanılması ve akademik bilginin ticarileştirilmesi vizyonuyla çalışmalarını sürdüren ULUTEK, Mustafakemalpaşa’da Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve OSB yöneticileriyle bir araya geldi.  

Kentin teknoloji ve inovasyon odaklı gelişimine katkı sağlayacak ortaklaşa girişimlerin istişare edildiği toplantıda, ‘ULUTEK Partnerim’ platformunda, sanayi ve girişimcilerin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturacağı talepler masaya yatırıldı.

Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya; TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Özmen, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Akkoyunlu, MKPOSB Müdürü Aladdin Üçok, U.Ü. Öğretim Görevlisi ULUTEK Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Uluslararası Projeler Uzmanı Mustafa Kahraman ve Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Huri Elalmış katıldı.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

160’I AŞKIN İŞLETME

ULUTEK Partnerim platformunu anlatan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, teknoloji çağını Bursa’daki sanayici ile birlikte yakalamayı amaçladıklarını söyledi.

ULUTEK Partnerim projesinin firmalara yenilikçi bir çözüm ortağı konumunda bulunduğunu kaydeden Karagöz; “160’ı aşkın işletmemizin yanında ULUTEK Teknopark güvencesiyle sanayinin ürün ihtiyacı, en etkin ve hızlı biçimde çözüm bulmuş olacak. Bursa sanayisini ileri teknolojiye yönelik bir yapıya kavuşturarak ürün kalitesini ve standardını yükseltecek olan projemiz, üretim maliyetlerinin düşürülmesine de olanak yaratacak. Bölgemize ve Bursa’ya karşılıklı değer katacak platformumuzu yaygınlaştırmak için desteklerimizi ve ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

KAZAN-KAZAN MODELİ

Paydaşlarla görüş alış-verişinin yapıldığı toplantıda, ‘ULUTEK Partnerim’ platformunun ‘kazan-kazan’ modeliyle hareket ettiğine dikkat çekildi. Sanayinin ihtiyaçlarının yüksek kalite ve düşük maliyet prensibiyle giderilerek, Bursa ve Mustafakemalpaşa sanayisinin yerleşik çözüm ortakları ile iş geliştirmelerine zemin sağlanmasının amaçlandığı kaydedildi.

ULUTEK Partnerim Platformu’nda, sanayi ve girişimcilerin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturacağı taleplerin, ULUTEK Teknopark yönetimi tarafından ön değerlendirmeden geçirildiği, talebin konuyla ilgili faaliyet gösteren ULUTEK firmalarına, akademisyenlere, ilgili paydaş kurumlara yönlendirilerek, sanayici ve girişimcilerin ihtiyaçlarına cevap verilerek, yeni işbirliklerinin sağlanmasının hedeflendiği ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.