
Mustafakemalpaşa Yalıntaş Mahallesi’nde yaşayan Samet Ö. (34), 11 yıllık eşi Zeynep Ö. (30) ve oğulları M.Ö. (9) ve B.Ö.’yü (4) tabancayla vurarak intihar etti.
Mustafakemalpaşa’yı sarsan aile faciasında, 2 çocuk annesinin bir süre önce evi terk ederek uzaklaştırma kararı aldırdığı, tehdit iddiasıyla eve tekrar geri dönmek zorunda kaldığı bildirildi.
Mustafakemalpaşa’da 4 kişilik bir aile, cinnet geçiren babanın kurbanı oldu.
Yalıntaş Mahallesi’ndeki kanlı olay, gece saat 01.00 sıralarında 125. Sokak’taki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk annesi Zeynep Ö., mahallede hayvancılık yapan eşi Samet Ö. ile bir süre önce tartışma yaşadı. 30 yaşındaki anne, şiddetli geçimsizlik nedeniyle çocuklarıyla birlikte evini terk ederek aynı mahalledeki baba evine gitmek zorunda kaldı. Bu süre içinde kocasına uzaklaştırma kararı aldıran Zeynep Ö., tehdit iddiasıyla kiralık olarak yaşadıkları eve geri döndü. 
2 gün önce evine geri dönen anne, gece saatlerinde aralarında yaşanan tartışma sırasında eşi Samet Ö. tarafından tabancayla vuruldu. Olay yerinde hayatını kaybeden anne ile birlikte çocukları M.Ö. ve B.Ö’nün de canına kıyan baba, aynı silahla yaşamına son verdi.
Kendisinden haber alınamaması üzerine öğle saatlerinde eve gelen Zeynep Ö.’nün annesi, içeri girdiğinde aileyi kanlar içinde gördü. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.