uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
21°C
Bursa
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C

YEŞİLOVA’DA İLK ÇEYREK FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YEŞİLOVA’DA İLK ÇEYREK FİNALİSTLER BELLİ OLDU


21.11.2022 11:27 | Son Güncellenme: 21.11.2022 16:01
A+
A-
  • Yeşilova’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nda grup maçlarında son haftaya girildi.
  • Turnuvada geçtiğimiz hafta sonu 3 maç oynanırken, çeyrek finale yükselen 6 takım belirlendi.

4 grupta 19 takımın katılımıyla organize edilen Yeşilova Mahallesi 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nda çeyrek finale yükselme mücadelesi veren ekipler, 19-20 Kasım tarihlerinde oynanan 6. hafta maçlarında sahaya çıktı.

KUMKADI 3’TE 3 YAPTI

Haftanın açılış karşılaşmasında D-Grubu’nda Karapınar-Kumkadı düellosu yaşandı. Sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan Kumkadı, 3’te 3 yaparak puanını 9’a yükseltti. Aynı grupta bulunan Ovaazatlı’da Güllüce’yi hükmen 3-0 mağlup ederek averajla liderlik koltuğuna oturdu.

EV SAHİBİ KAZANDI

Ev sahibi takımlardan A-Grubu’ndaki Yeşilova-B ise Tepecik karşısında 3 puanı 4 gole aldı. Rakibini 4-2 yenen Yeşilova-B takımı, puanını 6 yaptı. Aynı grupta bulunan Karakoca-Dallıca mücadelesi her iki takımında maça gelmemesi nedeniyle oynanmadı.

YAMANLI LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

B-Grubu’nda Yumurcaklı’yı sahaya çıkmadığı mücadelede hükmen 3-0 mağlup eden Doğancı, puanını 10’a yükselterek, 2’inci sıraya yükseldi. Haftanın son maçında aynı grupta oynanan bir diğer mücadelede ise Yamanlı ile Hüna Tarım karşı karşıya geldi. Çekişmeli maçı 2-1 kazanan Yamanlı, puanını 12 yaparak liderliğini sürdürdü.

EN GOLCÜ OYUNCU OCAKLI’DAN, EN HIRÇIN TAKIM DOĞANCI

Gol Krallığı sıralamasında Ocaklı’dan Hasan Arı 6 golle zirvede bulunurken, bu oyuncuyu 5 golle Tuncay Aybey (Kosova) ve Emre Demirbaş (Yamanlı), 4 golle ise Batuhan Kalınbacak (Ormankadı) ile Okan Kutlu (Bakırköy) izledi.

Fair-play sıralamasında ilk sırada Ocaklı ve Ovaazatlı (2 sarı kart) yer alırken, grup maçlarında bu haftaya kadar en çok kart gören takımlar Doğancı (10 sarı-4 kırmızı) ve Ormankadı (11 sarı-2 kırmızı) oldu.

ÇEYREK FİNALİSTLER BELİRLENDİ

Grup maçlarının bitimine 1 hafta kala A-Grubu’nda Kosova ve Ormankadı, C-Grubu’nda Yeşilova (A) ve Ocaklı, D- Grubu’nda ise Ovaazatlı ve Kumkadı çeyrek finali garantileyen takımlar oldu.

Yamanlı, Doğancı ve Karacabey temsilcisi Bakırköy’ün bulunduğu B-Grubu’nda ise çeyrek finalistler son hafta maçlarının ardından belli olacak. D-Grubu’nda ise Ovaazatlı ile Kumkadı liderlik mücadelesi verecek. 

Weltew Home Mustafakemalpaşa

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.