uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3639
EURO
34,9576
ALTIN
2.325,43
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

YÜREKLERİ ISITAN BULUŞMA

YÜREKLERİ ISITAN BULUŞMA
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



19.01.2022 09:05 | Son Güncellenme: 19.01.2022 11:56
A+
A-

Mustafakemalpaşa Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi bu kez Karacabeyli öğrencileri ağırladı. Yenilenen yüzüyle adeta bir etkinlik merkezine dönüşen barınak miniklerin ilgi odağı oldu.

Karacabey Özkocaman Okulları doğa kulübü öğrencileri, hayvan haklarına dikkat çekmek, hayvanlara karşı olan sevgi ve şefkat duygularını geliştirmek amacıyla etkinlik düzenledi. Ziyarete, doğa kulübünün lideri öğretmen Saim Geze ile birlikte 35 kişilik öğrenci grubu katıldı.

Mustafakemalpaşa’da Belediye Başkan Mehmet Kanar dönemiyle kalitesi ve çehresi değişen Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi, Karacabey Özkocaman Okulları doğa kulübü öğrencilerini misafir etti.

SOKAK HAYVANLARINA ANLAMLI DESTEK

Mustafakemalpaşa Belediye Veterineri Deha Zeki Ergün nezaretinde barınağı gezen minikler, başıboş hayvanların toplanması, kısırlaştırılması, bakım, tedavi ve barınmaları için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken merak ettikleri sorulara cevap buldu. Dönem boyunca bu ziyarete hazırlanan minikler, sevimli dostları için plastik kapak toplayıp, karşılığında aldıkları mamaları barınağa bağışlayarak anlamlı bir destekte bulundu. Öğrenciler barınakta geçirdikleri süre içinde hem eğlendi, hem de sevimli dostlarını sevme imkânı buldu. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla can dostlarımızın sevgi dolu buluşmaları devam ediyor. Her şeyin başı sevgi, hoşgörü ve saygı. Yeni nesillerin bu bilinçle büyümeleri çok önemli” dedi.


Weltew Home Mustafakemalpaşa

BARINAK DOĞA KULÜBÜNDEN TAM NOT ALDI

Doğa kulübünün lideri öğretmen Saim Geze, okul çapında kapak toplama kampanyası başlattıklarını ifade ederek toplanan kapakları barınak yetkililerine teslim ettiklerini ve karşılığında mama alınacağını söyledi.

İlgiyle karşılandıklarını sözlerine ekleyen öğretmen Saim Geze, tesisin fiziki şartları ve geçici olarak barındırılan sokak hayvanlarının yaşam koşullarının üst düzeyde olduğunu ifade ederek Mustafakemalpaşa Belediyesine teşekkür etti.

Minik dostlarıyla buluşan öğrenciler ise hayvan figürlerinin yer aldığı oyun gruplarında güzel vakit geçirdiklerini belirterek, barınağın herkesin gelip görmesi gereken bir yer olduğunu dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.