uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
43,1725
EURO
50,3284
ALTIN
6.427,48
BIST
12.416,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
9°C
İstanbul
9°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
12°C
Cuma Hafif Yağmurlu
9°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
6°C
Pazar Yağmurlu
5°C

‘HAYATA +1 DEĞER KATMAK İÇİN’

‘HAYATA +1 DEĞER KATMAK İÇİN’



Kervan Mobilya
22.03.2021 13:33 | Son Güncellenme: 17.10.2021 13:35
A+
A-

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, pandemi sürecinin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak için özel bir program düzenlendi.

Mustafakemalpaşa İbn-i Sina Özel Eğitim Meslek ve Uygulama Okulu, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde özel gereksinimli çocuklar ile normal gelişim düzeyinde olan çocukların aynı etkinlik çatısı altında bir araya geldiği anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Okulun Sosyal Medya Ekip Koordinatörü Ahmet Dirsek’in öncülüğünde düzenlenen ‘Hayata +1 Değer Katmak İçin Rengin ile Bana Güç  Ver!’ temalı farkındalık etkinliğinde, güneşin doğduğu yer olan Ağrı’dan Güller Diyarı Isparta’ya uzanan öğrenci ve ailelerin katılımıyla canlı konser düzenlendi.

İbn-i Sina Özel Eğitim Meslek Okulu, çocuk ozanı Onur Erol’un katılımıyla 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, özel gereksinimli çocuklar için olumlu tutum geliştirilmesi amacıyla zoom üzerinden canlı konser organize etti.

Okulun Sosyal Medya Ekip Koordinatörü Ahmet Dirsek’in öncülüğünde düzenlenen ‘Hayata +1 Değer Katmak İçin Özel Konser’ adlı etkinlikte, moderatör  ekip olarak öğretmenler İsmail Şahin, Sinem Şenışık, Selin Yener, Merve Çukur ve Çağdaş Yalvarmış aktif rol üstlendi.

ÇOCUKLAR AYNI ÇATI ALTINDA BULUŞTU

Okul Müdürü Ahmet Memi’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından söz alan Mustafakemalpaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, özel gereksinime ihtiyaç duyan çocuklar ile normal gelişim düzeyindeki çocukları aynı etkinlik çatısı altında buluşturmaktan büyük keyif aldıklarını söyledi.

Efe; “Pandemi sürecinin çocuklar üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacını taşıyan bu özel konsere gönüllü katılımlarından dolayı Onur Erol’a, programın hazırlanmasında emeği geçen okul idarecileri ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Program sonunda katılımcılar için hazırlanan kahoot oyunu sonucunda dereceye girenlere kitap hediye edildi.

Kirmasti Kervan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.