uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat
MustafakemalpaşaMustafakemalpaşa BelediyesiKemalpaşa TatlısıMücadele HaberKöşe Yazarları
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
27°C
Bursa
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem
Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Ahmet Beygirci

KUAFÖRLERE RENKLENDİRME VE TREND EĞİTİMİ

KUAFÖRLERE RENKLENDİRME VE TREND EĞİTİMİ
Ahmet Beygirci Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı



23.03.2022 09:20 | Son Güncellenme: 23.03.2022 14:58
A+
A-

Mustafakemalpaşa Berberler ve Kuaförler Odası öncülüğünde düzenlenen seminerde, meslek mensuplarına yönelik renklendirme ve trend eğitimi verildi.

Özcan Kolonya-Kozmetik işbirliği ile gerçekleştirilen seminere bayan kuaförleri büyük ilgi gösterirken, etkinliğe konuşmacı olarak Morfose Eğitim Müdürü Mesut Yörük ve Morfose Eğitim Uzmanı Gökhan Çetin katıldı. İki uzman isim, kusursuz renklendirme formülü ve trend modellerin uygulamalı saç kesim teknikleri hakkında bilgiler verdi.

Esnaf Hizmet Binası Toplantı Salonundaki eğitim semineri ve ‘Makloraya Merhaba’ lansmanı, dün saat 10.30-15.30 arasında yapıldı.

Berberler ve Kuaförler Odası İsa Oruç, Özcan Kolonya-Kozmetik sahibi Suat Kıray ve bayan kuaförlerin katıldığı seminerde, alanında uzman ve deneyimli isimler tarafından saç renklendirme teknikleri ve trend kesim eğitimi verildi.

ODA ÜYELERİNE EĞTİMLER SÜRECEK


Weltew Home Mustafakemalpaşa

Sunumdan önce bir konuşma yapan Berberler ve Kuaförler Odası İsa Oruç, her esnafın kendini geliştirmesi gerektiğini söylerken, bu tür eğitimlere katılımın değerli olduğunu kaydetti.

Oruç; “Üyelerimize bundan önce olduğu gibi bundan sonrada talepler doğrultusunda mesleki eğitimler vermeye devam edeceğiz” dedi.

Morfose Eğitim Müdürü Mesut Yörük ve Morfose Eğitim Uzmanı Gökhan tarafından verilen teorik ve pratik bilgilerde ise kuaförlerin yıllardır süregelen kesim, renklendirme, topuz ve tarama konularındaki alışkanlıklarının, geometrik ve bilimsel yöntemlerle sürdürülebilir ve tekrar edilebilir bir şekilde mükemmelleştirmeleri hedeflendi. 

MAKLORA TANITILDI

Profesyonellere ve sektöre yeni adım atan, kendini yetiştirmek isteyen kuaförlere hitap eden eğitim 5 saat sürerken, iki uzman isim katılımcıların sorularını da yanıtladı. 

Eğitim kapsamında kuaförler, sezon öncesi bilgilerini tazeleyerek son moda saç renklendirmeleri hakkında bilgi aldı.

Etkinlikte ayrıca, sektörde faaliyet gösteren ‘Maklora’nın ürünlerinin tanıtıldığı bir lansmanda yapıldı.

HABER: ADEM TUNÇER

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.